Keskustelut Metsänhoito Metsän lannoitus

Esillä 6 vastausta, 11 - 16 (kaikkiaan 16)
 • Metsän lannoitus

  Mikähän mahtaa olla metsän lannoitteiden hintatilanne tällä hetkellä? Kannattaako nyt lannoitteita ostaa eli onko aiemmin mainitut sijoitetun pääoman tuottolupaukset edelleen voimassa?

 • Apli

  <p>Tuhkaa voisin tilata soille en muuta on verran suolaisia lannoitushinnat mutta kysymällä se selviää esim Mhy tai Upm esimerkiksi. </p>

  Itämaan ihme

  UPM:n kolmen viikon takainen hintatarjous lentolannoitukselle 827€/ha sis.alv.

  Tuhkan ja työn osuus hyvin tarkalleen 50/50 hinnasta.

   

   

  Rane

  Ei aina selviä.Soitin viime talvena mhy.n toiminnanjohtajalle että onnistuisiko tuhkanlevitys 10 ha harventamalleni suolle.Kuulema helikopterille pitäisi olla 15 ha pinta-alaa.Maalevityksestä aikoi soittaa seuraavana päivänä hintoja vaan ei ole vieläkään kuulunut mitään.Arvattavasti ei ollut mieluinen urakka…

  Metsuri motokuski

  Viime kesänä täällä oli MG:lla 7 ha ja Upm:llä taisi olla tuo 10 ha minimipinta-ala. Hinnat meni niin että kun otti MG:lta niin sai yhden hehtaarin ilmaiseksi verrattuna UPM:n hintoihin. Meillä lannoitettiin tuo reilu 10 ha. Ruotsin miehet veti lannat helikopterilla kummassakin tapauksessa.

  Panu

  827€/ha sis.alv lienee tuhkalannoituksen hinta. Itselläni viimeisin lannoitustilaus oli yhdeltä kolmesta suuresta viime kesäkuussa, 6,5ha lentolannoituksena 600kg/ha:

  – Metsäsalpietari 509€/ha

  – NP 540€/ha

  Hinnat ALV0%. Sain tarjouksen vain tältä yhdeltä toimijalta, koska ala oli liian pieni. Vielä ei ole lannoitusta tehty.

   

  Itämaan ihme

  Joo, tuhkalannoituksesta kyse.

Esillä 6 vastausta, 11 - 16 (kaikkiaan 16)