Keskustelut Metsänomistus Metsän tarinaa elokuvissa

Esillä 2 vastausta, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Metsän tarinaa elokuvissa

  Kävikö ketkä katsomassa Metsän Tarina elokuvan tai on nähnyt sen tv:sta?

  Meillä täällä Imatralla oli tänään 4.1. suuri kunnia päästä katsomaan JÄRVEN TARINA ensi-illassa ja ennakkoon. Vieläpä elokuvien tekijät olivat paikalla vastaten kysymyksiin ennen ja jälkeen elokuvan. Kakkukahveineen päivineen 🙂

  Kuvaus on uskomattoman hienoa, kuten oli Metsän Tarinassakin. Itse taustakertomus on mielestäni hiukan liian löperöä. Mutta kysehän on tarinasta.. Luonto ja kaikki silmin nähty on aitoa, kerronta sitten jotain muuta.

  Suosittelen silti kaikkia lähtemään elokuvateatteriin koko perheen voimin, kun Järven Tarina alkaa pyöriä muuallakin kuin täällä Kaakossa. Täällä on lähipäivinä muutama näytös ennen Suomen ja maailman valloitusta.

  Voihan tässä kertoa muistakin metsällisistä elokuvista, jos mitä tulee mieleen. Ei taida olla elokuvataivaan kirkkain aihe.

 • metsänvartija

  Vihreä kulta on hyvä, vuodelta 1939.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Kävin katsomassa Metsän tarinan luontokeskus Haltiassa ja siellä oli myös tekijät silloin paikalla. Hyvä elokuva minunkin mielestäni, mutta se taustatarina metsänhaltijoineneen puree varmaan parhaiten lapsiin.

  Elokuva lienee menestynyt myös teattereissa, ja samaa toivon myös Järven tarinalle. Upeaa ja hienoa työtä. Kauko Salo Lukesta sanoi juuri syksyllä, että suomalaisten pitäisi hyödyntää metsän antimia paremmin. Jospa nämä taideteokset inspiroisivat menemään metsään ja järville!

Esillä 2 vastausta, 1 - 2 (kaikkiaan 2)