Keskustelut Metsänomistus Metsästäjien julkisuuskuva kuralla…..

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 28)
 • Metsästäjien julkisuuskuva kuralla…..

  Nyt on ilmennyt vanhoja salametsästystapauksia uudelleen tutkittua ettei ole mistään villistä ilmiöstä kyse. Vaan aivan niiden samojen metsästysseurojen miesten touhua aina hallinnollista johtoa myöden.
  Ja kukapa jälleen puolustelemassa ja väheksymässä: No tietenkin Metsästysliiton puh.joht. Lauri Kontro.
  Missähän porukoissa tuo herra mahtaakaan touhuta??

 • Timppa

  On se sentään hieno asia, ettet Jesse ole mennyt niihin hirviporukoihin. Sinunkin julkisuuskuvasi olisi nyt totaalisesti tärveltynyt.

  Ihmiset siirtyisivät kadulla toisele puolen, kun näkisivät sinun tulevan vastaan. Jos lapsia olisi koulussa, niin kiusattaisiin ankarasti. jne jne Bisneksellekin tekisi moinen suurta hallaa.

  jees h-valta

  Olen ollut seurassa mutta lopettanut todettuani ettei se porukka ole minun aaltopituudellani. En silti heitä henkilöinä moiti vaan sisämähkyisyyttä on vain siedetty ja ruokittu liian kauan.

  jees h-valta

  Luin juuri vanhojen lehtien historiasta kun vuonna-63 meininki oli lähes täsmälleen nykyisenkaltaista. Suurena yleisötilaisuutena Satakunnassakin metsästäjät menivät karhun talvipesälle ja herättivät emon ja kylmästi ampuivat sen talvipesän suulle. Ja perään kolme pentua samalla tavalla. Ja yleisö piti heitä suurina sankareina. Tätä suurta tilaisuutta silloin ihasteli satakunta henkilöä turvallisen välimatkan päästä tietysti. Ei siis ihme sinällään jos asenne on täysin kieroonkasvanut. Tarvitaan aivan uusi sukupolvi ja luonnoneläinten aivan uudenlaista kunnioitusta.

  jees h-valta

  Kaikeksi onneksi nämä ”vinksahtaneet” urhomme metsästäjät eivät sentään säädä lakeja. Ja tuo mitä tänään on uutisoitu tuskin antaa muidenkaan myötätuntoa isommin.

  Timppa

  Havukka-ahon ajattelija tunnisti erilaisia viisauden lajeja. Etevin oli ”kaukoviisaus”, jota on vain harvoille suotu. Jesse tuolla edellä ”paljasti” sen, että hänelle on tuo ihmelahja annettu. Kuten hän kertoi, hän ymmärsi ajoissa erota tuollaisesta rikollisesta metsästäjäporukasta. Nyt hän voi puhtain otsin heiluttaa leimakirvestään.

  Olkaamme siis ylpeitä, että tälle palstalle suvaitsee kirjoittaa tuollaisilla hengenlahjoilla varustettu henkilö ja antakaamme hänen mielipiteilleen entistä suurempi arvo, etenkin metsästysasioissa.

  jees h-valta

  Timppa saattaa kuvitella vähän kuin piruilevansa nk. kaukonäköisyyteni kanssa. Mutta valitettavasti on tuotettava pettymys. Se on aivan faktaa ollut koko itsenäisen elämäntaipaleeni. Jopa niin faktaa toteutumaltaan että yksi edesmennyt jopa syytti lähes yliluonnollisina kykyjäni.
  En voi sanoa tarkemmin koska moni lähipiiristäni tunnistaisi.
  Sanoisin ennemmin että asiat vain kohdallani on kulkenut kuin selvää avattua latua ja jotenkin olen tiedostanut sitä ennaltakin.
  Näitä on vaikea selittää mutta itse joskus aina hämmästyy kun tuntuu jo liiankin tutulta. Välttämäti mitenkään itse aiheeseen liittymäti.

  6 m3

  Huonoa porukkaa on ollut kun eivat ole sopeutuneet Jessen aaltopituudelle. Kehnosti on asiat Satakunnassa? Ja mita Veikko Huovinen niista viisauden lajeista kirjoitti, niin ”jalkiviisaus” oli sita viisauden pahinta lajia,,,

  ensolainen evakko

  Ilkeyksissäni laajennan alaa liikenteen suuntaan.

  Pitäisiköhän kaikki kuskit yleistää kuten metsästäjät, huonot ja hyvät!
  Otetaan nyt vaikka alkuun rinnakkain kortilliset…ajosellaiset ja metsästyssellaiset.
  Lisäksi liikenteessä ei tarvita ajokorttia kuten luullaan. Se on vain meitä kilttejä varten. Samoin metsästystä on hyvin monenlaista, valitettavasti.
  Aselakeja tiukennetaan koko ajan, hyvä niin. Samalla unohtuu todellinen ongelma eli konnien toimet. Eivät he tarvitse mitään lupamenettelyjä, nekin ovat vain kilttien kiusaamiseksi.
  Sudet ja muut pedot ovat vallanneet ihan liian ison osan mediaa.
  En missään nimessä lähtisi organisoimaan moottorikelkkajahtia.(laiton)
  Mutta pedon tavatessani tapan, enkä huutele kenellekään!

  jees h-valta

  Kun tässä liikenteeseenkin sevottiin niin tämänpäivän suuri lööppiuutinen oli kun susi”lauma” tuli hevosella ratsastanutta aikamiestä vastaan metsätiellä. Vaikka mitään vaaraa ei aiheutunutkaan vaan hevonen pyörsi ympäri ja otti hatkat kotiinpäin. Hevostelijan toteamus oli että kävipä tuuri ettei pudonnut ja ettei täällä ainakaan koiria voi ulkoiluttaa. Eli ilmeisesti jo kohtaaminen oli liikaa ja ne olisi pitänyt välittömästi vissiin listiä. Kaikki vaaraan viittaava oli vain hänen olettamuksiaan.
  Ei ole kerta eikä kaksi kun vastaani tullut hevonen on samoin pelästynyt autoani tai traktoria ja samoin ottanut pakit ja lähtenyt takaisin päin. Onhan siinäkin likoilla ollut tuuria kun ei ole pudonnut kyydistä. Nämä mäen tai mutkan takaa yllättäen ahtaalla metsätiellä vastaan tulevat eläimet, olivat sitten pieniä tai isoja, ovat aina yllättäviä kun talvikelillä ei ajoneuvokaan pysää juuri sijoilleen.

  Puun takaa

  On aivan hyvä, että pystyy ennakoimaan asioita, ja siinä on meissä ihmisissä kieltämättä paljonkin eroa.
  Tätä kuvaa hyvin vanha kiinalainen viisaus: ”Hyvä onni seuraa sellaista miestä, joka ei jätä mitään sen varaan”.
  Ihmisellä, jolla on kyky oivaltaa, on kuitenkin olemassa myös vaara erkaantua muista. Se taas lisää ajanoloon riskiä tehdä joskus suuri virhe.
  Hyvä itsetunto suojaa ihmistä virheiltä.
  Hyvä itsetunto on taasen sopiva yhdistelmä itsevarmuutta ja nöyryyttä.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 28)