Keskustelut Metsänomistus Metsästys

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 1,267)
 • Metsästys

  Merkitty: 

  Itse aion jatkos sekä itseni tyttöni ja viime aikaisten amerikan tapahtumien vuoksikin kieltää aseiden kantamisen omistamillani mailla,ruokaa kyllä saa kaupasta ja tukea sossusta,mutta mun mailta sitä ei haeta enää.

 • mehtäukko

  No joo. Ruuan haku ei siinä näyttele.

  Miksi työkoneisiin, k-autoihin jne vaaditaan päästörajoitukset että ilmasto pelastuu ihmishenkien ohella? Kaikki muu sirkushuvi pullingeineen, ralleineen jne jne sallitaan…

  harrastelija harrastelija

  Ompa omituinen mielipide? Suomalainen luonne ei purkaudu muiden tappamiseen, yleensä se kohdistuu itseensä. Pihtiputaan tapaus oli poikkeus, mutta siihenkin oli syynsä, kun poliisit ryntäsivät Pasasen kotiin kopepistoolien kanssa! Sitten nuo kotipahoinpitelyt johtuvat monesti toisen puolison pettämisen vuoksi!

  Visakallo Visakallo

  Aloitus näyttää tulleen sananmukaisesti sieltä nimimerkin suunnalta.

  jees h-valta

  Hyvin kannatettava ajatus kyllä muuten mutta sitä pitää sitten alkaa hirvikantaa jollain muulla tapaa rajoittaa. Eli ehkäisypillereitä ruokintapaikoille herkkuihin piilotettuna kiima-ajan lähestyessä. Kuka vain on se taho joka motivoituu siihen kun ruokinnankin hoitaa ne pyssypetet nyt. Jos ne ei saa sitä hirveä kellistää tuskin ne ruokintapaikkojakaan pitävät.

  Arnold Layne

  Ei ne aseet tapa, vaan luodit! Suosittelen samaan syssyyn kieltämään kaiken maailman veitsien, vesurien, raivaussahojen, moottorisahojen, väärien mielipiteiden ja maan tallomisen maillasi.

  Ps. korkki kiinni!

  jees h-valta

  Ainahan tuohon vedotaan mutta tosiasia on jenkeissäkin ettei muualla tuollaisia joukkolahtajaisia ihmisiin kohdistu. Mutta niissä onkin siviileiltä aseet poistettu ja tarkemmassa kontrollissa ostaminenkin. Jenkeissä ei asia korjaannu ennenkuin aseet saadaan pois kansalta. Puukot ja puntarit tappaa hyvin vähän jos ollenkaan.

  Arnold Layne
  Jätkä

  Jeessi: ”Ainahan tuohon vedotaan mutta tosiasia on jenkeissäkin ettei muualla tuollaisia joukkolahtajaisia ihmisiin kohdistu. Mutta niissä onkin siviileiltä aseet poistettu ja tarkemmassa kontrollissa ostaminenkin. Jenkeissä ei asia korjaannu ennenkuin aseet saadaan pois kansalta. Puukot ja puntarit tappaa hyvin vähän jos ollenkaan.”

  Tynnyrissäkö sinua pidetään? Suomessakin on jo kouluampumisia ja ostoskeskus-pommeja järjestetty ihan suuren maailman malliin.

  Aseita saadaan täällä aivan liian helposti sekä luvan perusteella, että luvitta. Muutama vuosi sitten ostin hirvikiväärin ja muutaman sata patruunaa. Lupa tuli heti, kun kuulun metsästysseuraan.

  Gla Gla

  Onko Suorittavan suunnittelema ja Metsälehden myötävaikutuksella järjestettävä ampumaurheilun ehdoton kauden huipputapahtuma eli Metsälehden keskustelupalstan mestaruuskisat jäissä? Siinä oli kai ajatuksena, että äidin luvalla pääsee mukaan. Ennen metsästyskauden alkua olisi hienoa tuollainen pitää, sarjoina henkilökohtainen ja joukkue (hirviluvalliset vs luvattomat).

  Millaisella keskiarvolla muuten pitäisi osua paikallaan olevaan tauluun, jotta kehtaisi osallistua? Urheiluampujien haarniskaa ei saa käyttää.

   

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Jahti-lehdessä mainostettiin ampumatukia…

  Vakavasti puhuen: metsästys on suurelta osin jotain muuta kuin ruuan hankintaa. Se on yhteisöllisyyttä, metsä- ja liikennevahinkojen estämistä ja ötököiden (hirvikärpäset ja punkit) leviämisen estämistä.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 1,267)