Keskustelut Metsänomistus metsätien osakas kunta.

Esillä 3 vastausta, 11 - 13 (kaikkiaan 13)
 • metsätien osakas kunta.

  Merkitty: 

  Noista on ollut jossain opastusta vaan näin mietin.Mikä on yksinkertaisin hoitokunnan toiminta.Pitääkö ihan y-tunnukset pankin toimintaanjne.

  Vai olisiko yksinkertaisinta kerätä mahdolliset osakas maksut tyynyn alle ja hoitaa laskut samoin keinoin.Pankki alkaa vaatia jo ”kengän numeronkin”tai voitte lähteä.

  Mitkä on kokemukset tai neuvot.Vai poltetaanko hihat perusteellisesti.

 • Visakallo Visakallo

  Asia on juuri niin kuin Korpituvan Taneli tuossa edellä kirjoitti!

  r.ritva r.ritva

  En pätkääkään ihmettele kun uutisoitiin,että nämä osakas metsätiet ovat hunningolla.Kuka vapaa ehtoisesti alkaa toimia jotka mutkistetaan ruohonjuuri tason ihmisiltä jotka yleensä haluavat vain yksikertaisesti hoidella asioita kunnostuksista myös talouden pidosta jotta saadaan asiat hoidettua ilman byrokratiaa ja ulkoistamista.Kun vielä olisi ehdittävä hoidella metsiään.Lanailla ja kunnostaa tietä ihan omin ehdoin osakkaiden kanssa.

  Edelleen olisi hyvä metsäledessä näitä avata.Tuskin olen ainoita joka näitä kyselee.Vaikutelmani tässäkin on lainata Rokkaa tuntemattomasta sotilaassa.-Kuule sie äijä.Mie en ruppee koristelemaa siu poluvartta jne..-

  r.ritva r.ritva

  Katselin rekkakuski dokumentin pätkää.Osui juuri pitkä iso puunkuljetus rekka lumiselle metsätielle.Hatun nosto heille jotka tekevät tätäkin hommaa.

  Tuli mieleen miten aikoinaan keveämmälle kalustolle tarkoitetut metsä-auto tiet kestävät kun siihen pakataan melkoinen lasti päälle tuoretta puuta.perävaunuineen on kuin juna tuossa kuvassa.Näissä yleensäkin on yksityset metsänomistajat tien osakkaina jopa joskus rakentaneet tiet keveämpään käyttöön ja kuljetukseen.

   

Esillä 3 vastausta, 11 - 13 (kaikkiaan 13)