Keskustelut Tekniikka Metsätietä minikaivurilla..

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 24)
 • Metsätietä minikaivurilla..

  Metsätien tai paremminkin ajouran tekoa Kellfrin minikaivurilla.. yksi iso leppäkanto pisti hanakasti vastaan josta erillinen video..

  Tienpohjan tasausta:

  Leppäkannon kanssa tappelua:

 • Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Kysymys siis ajourasta tai piennartiestä?

  Nimitys metsätie on minusta varattava niille teille, joita aiemmin sanottin metsäautotieksi. Siis tielle, joka on ympärivuotisesti autolla ajokelpoinen tie.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Rane2

  Kyllä tuosta vielä metsäautotie syntyy.

  sikari

  Ensi syksynä saadaan varmaan jo uusia päivityksiä uudesta tiestä.

  Tolopainen

  Ilmeisesti kansainväliseen levitykseen, kun oli tuo murre vähän outo. Näkee ulkomaan elävätkin miten täällä koneet jyllää. Tuo olisi varmaan savimaja porukalle sopiva kuokkimiskone vaikka perunannostoon.

  petep

  Sullahan on se  ”uusi” pyöräkuormaaja ja sillähän tuo hoituu hetkessä ! 😀

  Tolopainen

  Urakoitsija teki uutta metsätietä viimesyksynä, en käynyt edes katsomassa millä kaivoi, muuta ojat on niin isoja, että ei pääse hirvet taimikkoon kuin uimalla, jos aikovat tien yli tulla.

  Metsaman

  Ajouraa teen metsikköön.. tuolla videolla ei oikein erotu mutta tuossa oli jyrkkää ja kaltevaa maastoa jota piti tasata ja mäen alla ihan märkää.. lähes mutaa johon jo joutui tosissaan tekemään tienpohjaa.. pitää pyöräkoneella ajaa maita vielä lisäkantavuudeksi.

  Aikoinaan joka pellon vieret ympäriinsä kiviraunioina niin ei meinaa metsään päästä… ruveta niitä vanhalla pyöräkoneella purkamaan ja puhkomaan väyliä…

  Metsuri motokuski

  Taitaa olla enemmän haittaa kuin hyötyä noiden metsätie kötöstysten teko. Parempi varmaan olisi jos antaisi metsän olla  rauhassa kuin tonkia kasvavien puiden juuristoja kun mihinkään muuhun kuin kävelyyn niistä ei juurikaan ole tuolla tavalla tehtynä.

  Mutta mitä nyt innokas mies ei teksisi kun aikaa on ja jotain puuhaa pitäisi keksiä.

  rame

  Kyllä niitä kulkuväyliä metässä tarvitaan, omatoimisen harvennustyön ohessa ite avaan kokoojauralenkkiä palstalle metsän ja vanhojen kulku-urien ehdoilla.

  Tuossa ostomies kävi yhtä kuviota kattomassa ja sanoi että talvitietä tasoitellaan ja ajetaan autolla työmaalle asti, nythän siitä ei ole kuin puut poistettu.

  Visakallo Visakallo

  Nuo minikaivurit on keksitty sitä varten, että isännät välttyisivät kotiaskareilta ja muilta miehisiltä velvollisuuksilta.  Kun metsäteitä oikeasti tehdään, ei kaivurin pienoismalleja käytetä.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 24)