Keskustelut Metsänomistus Metsäyhtymän osoite

Esillä 3 vastausta, 11 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Metsäyhtymän osoite

  Onko keinoja saada metsäyhtymän osoite salaiseksi/piiloon? Yhtymän perustamisvaiheessa on pakko ilmoittaa postiosoite (joka on sama kuin kotiosoite). Tämä näkyy sitten kaikille esim. asiakastietorekisterissä, yritystelessä yms. Kaupparekisterissä on ilmeisesti joku osoite oltava, mutta en mistään löydä tietoa, miten saisi niin, ettei osoite näy julkisissa hakutiedoissa. Onko kellään kokemusta aiheesta?

 • Visakallo Visakallo

  Voisiko aloittajan tapauksessa käyttää yhtymän toisen osakkaan osoitetta? Entä voisiko vaikkapa tilitoimiston osoitetta käyttää, sopien tietenkin asiasta? Kyllä tietty avoimuus on näissä asioissa syytä kuitenkin olla. Metsäyhtymä on sentään melko neutraali omistus- ja yritysmuoto. Kimpussa ovat korkeintaan luontoaktivistit.

  Planter Planter

  Kaikki Y2-lomakkella ilmoitetut  tiedot ovat julkisia ja ne näkyvät YTJ-yrityshaussa (ytj.fi). Kauppa-tai säätiörekisteriin merkittävällä yrityksellä on oltava joko käynti-tai postiosoite.

  Mitäpä jos merkitset lomakkeelle käyntiosoitteen, eli jonkin metsätilan osoitteen tai muutat osoitteen, kun yhtymä on perustettu, jos se ei suju ilman paperipostia. Verottajalle pitää vaan ilmoittaa postiosoite, muualta tuskin tulee asiapitoista paperipostia? Metsätilan naapurit, tieasiat, tuulivoima-, sähkö- yhtiöt ym. hakevat varmaakin tiedot maanmittauslaitokselta.

  Jalapa

  Voisiko yhtymälle hommata postilokeron?

Esillä 3 vastausta, 11 - 13 (kaikkiaan 13)