Keskustelut Metsänomistus Metsurit revitään käsistä

Esillä 4 vastausta, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Metsurit revitään käsistä

  Kuten tiedetään, metsureiden ammattikunta nauttii vankkumatonta arvostusta täällä Suomessa. Näyttää kuitenkin siltä, että heidän arvostuksensa on jopa vieläkin suurempaa valtameren takana Yhdysvalloissa.

  Olen saanut käsiini yhdysvaltalaisen tutkimuksen, jossa haastateltiin lähes kolmeatuhatta naimatonta 25-34 -vuotiasta naispuolista henkilöä. Tutkimuksessa naisilta kysyttiin, mihin ammattikuntaan he toivoisivat mahdollisen tulevan avio- tai avopuolisonsa kaikkein mieluimmin kuuluvan. Jopa häkellyttävänkin selvällä marginaalilla ykkössijan korjasi metsurin ammatti. Jälkeen jäivät muun muassa yritysjohtaja, huippujuristi, aivokirurgi sekä arkkitehti, vain muutamia mainitakseni.

  Jos yhdysvaltalaistutkimus pätee edes osittain meillä Suomessakin, ammattimetsurin ei täällä tarvitse ainakaan yksinäisyyttään valitella. Ilmeistä nimittäin on, että parisuhdemarkkinoilla metsurit suorastaan revitään käsistä.

  Raaka-Aarne

 • Gla Gla

  Tuossako aprillipila viimein tuli?

  Rane

  Joko Ironman on muuttanut USA:han?

  Puun takaa

  Jos on hyväkäytöksinen ammattimies, jolla pysyy työkalut käsissä ja niillä saa jotain näkyvää aikaiseksi, pitäisi kyllä kysyntää olla.
  Puunkaatotaitoisella remonttireiskalla ei yleensä ole naisenpuutetta.

  jees h-valta

  Taas sentään jossain asiassa puuntakusen linjoilla vaihteeksi.
  Hyväkäytöksisyys todella riittää ERITTÄIN pitkälle. Eihän kaikki reiskat tahdo oikein kotinurkkiin keritä kun ylityöstöpuolta pukkaa.
  Makuuhuoneen tapetitkin kuulemma pitää silloin tällöin yhdessä katsastaa. Ja putkimiehien ”rassausapuakin” silloin tällöin tarvitaan.

Esillä 4 vastausta, 1 - 4 (kaikkiaan 4)