Keskustelut Metsänomistus MHY ei ole julkaissut valtuustovaalin 2012 tulosta

Esillä 5 vastausta, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • MHY ei ole julkaissut valtuustovaalin 2012 tulosta

  Kuusamon MHY ei ole julkaisut vieläkään vaalitulosta. Onko julkaisulle mitään aikarajaa?

  Eikö Metsänhoitoyhdistyksen vaalien vaalitoimikunnalle kuulu vaalintuloksen julkaiseminen, että jäsenet pystyvät arvioimaan vaalin onnistumista ja laillisuuttakin joskus? MHY hallitusko vastaa julkaisemisesta?

  Vaalitulokseenhan kuuluu vähimmässä määrin, paljonko kukakin on saanut ääniä, ketkä on valittu valtuustoon ja paljonko ääniä on hylätty. Kiinnostaa kyllä myös, ketkä ovat vahvistaneet vaalituloksen.

  Ilmeisesti vaalitulos ei voi olla salainen edellä mainittujen asioiden osalta.

  Voihan yhdistyksessä pakkomaksua maksavia ei jäseniä ja muita metsänomistajia ja jäseniäkin, joiden ei ole edes suotavaa tyrkyttäutyä vaalitulosta peräämään yhdistyksen toimistolle.

  Ilmeisesti kaikilla on oikeus nähdä vaalitulos. Eikös MHY kohdalla puhuta jonkinlaisesta julkisyhteisöstä ainakin toistaiseksi, joka tuo velvotteitakin rahoittajia kohtaan, ennenkaikkea pakkomaksun takia.

  Lisäksi kiinnostaa, tulisiko yhdistysten julkaista valtuustojen pöytäkirjat esimerkiksi netissä. Ne voi myös kiinnostaa metsänhoitomaksun nimellä olevan maksun maksajia.

 • n-merkki n-merkki

  Santtu se jaksaa aina vaan …

  putte

  Nykyaikainen mhy tiedottaa asioistaan verkkosivuillaan, mutta kaikki mhy:t eivät tätä tee. Esim. Pirkanmaan mhy:n sivut ainakin aiemmin olivat suorastaan naurettavalla tasolla eivätkä ne ole vieläkään ajan tasalla, vaikka ko. mhy oikein ylpeili sillä, että he palkkasivat töihin henkilön, joka tietää mikä on tietokone. Ilmeisesti aiemmin koko yhdistyksessä ei ole ainuttakaan nykyaikasen tiedonkulun hallitsevaa henkilöä.

  MetsäKortesalmi MetsäKortesalmi

  Näennäisvaalit on pidetty! Lähes kaikki tulivat valituiksi.

  Mikko Eskola/MHY Pirkanmaa

  Koska olen vastuussa yhdistyksen nettisivuista joista nimimerkki putte mainitsee, niin täytyy todeta että kritiikki on täysin ansaittua. Valitettavasti allekirjoittaneen aika on kulunut akuuttien jokapäiväisten ongelmien ratkomiseen ja fuusiosta johtuvien kiemuroiden kanssa taisteluun, niin nettisivut ovat jääneet aivan liian vähäiselle huomiolle ja uudistusten aikataulut paukkuneet. Onneksi vuorokaudessa on 24 tuntia tehokasta työaikaa ja kohta talviajasta johtuen tulee ylimääräinen tunti takataskussa, joten muutosta asiaan on tulossa!

  Lisäksi tietysti toivon suoraa palautetta ja toiveita nettisivuistamme sähköpostiini, mikko.eskola(a)mhy.fi (@-merkki muutettu roskapostibottien vuoksi)

  Jos jotain positiivista haetaan, niin ainakin vaalien tulokset olivat nopeasti nettisivuillamme ja sähköisessä uutiskirjeessä. 🙂

  Santtu

  Tällaista Mikko eskolan asennoitomista meihin metsänomistajiin, yhdistysten ”omistajiin” kaivattaisiin ilmeisesti muuallakin kuin pirkanmaalla ja Kuusamossa.

  Ei vaan Kuusamoon ilmeisesti metsälehti leviä. Ilmeisesti olisi parempi kanava Maaseudun tulebvaisuus viestin viemiseksi Kuusamon MHY johtoon.

  Milloinhan Kuusamo julkaiseen tulokset. Ei kai pieni huomauttaminen pahasta ole, jos on jäänyt jotakin olennaista julkaisematta.

Esillä 5 vastausta, 1 - 5 (kaikkiaan 5)