Keskustelut Metsänomistus Mhy tukee puolueita

Esillä 9 vastausta, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Mhy tukee puolueita

  Tässä viimeinen pisara. Eroan mhy:stä ensimmäisenä mahdollisena päivänä.

  ”Metsänhoitoyhdistys Länsimetsä antaa rahallista tukea kunnallisvaaleissa poliittisille puolueille. Toiminnanjohtaja Hannu Justen vähättelee asiaa ja vetoaa tukien pienuuteen.” (Länsi-Suomi 20.10.)

  Minun rahojani ei anneta puolueille. Riippumatta siitä mikä on puolueen nimi tai agenda. Riippumatta siitä onko summa suuri vai pieni. Toivottavasti joku lainoppinut tutkii onko tukeminen edes laillista. Toivottavasti toiminnanjohtaja joutuu tuomiolle. Perkele.

 • jees h-valta

  LMP aivan oikealla linjalla. Ei senttiäkään minkään puolueen tukemiseen. Jos tuollaisia ilmenee ilman muuta oikeustoimiin.

  Itäsuomen Antti

  tuskinpa tuo laitonta on. Valtuusto hyväksynee nuo toimet ja ehkäpä on hyväkin että Mhy harrasta lobbausta metsätaloustoiminna puolesta kun muut ei kerta siihen kykene.

  Puun takaa

  Aloituksia on monentasoisia. Joskus taso on aika matala.

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Oudolta ja sopimattomalta vaikuttaa nykyisen metsänhoitomaksun aikaan.Pakollisen maksun poistuttua asianlaita muuttuu,mutta rahat taitavat olla kivenalla.Omakohtainen kokemus on,että (n80%) taitaa olla pienimmän oppositio puolueen väkeä yhdistyksien hallituksissa,valtuutetuista jonniin verran vähemmän.Olisikohan heidän kassansa tyhjin?.

  Pähkäilijä

  Eiköhän tuet ole saatu hyväveliakselille kukkaisrahaston siunauksella…

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Lyhyesti sanottuna tuomittavaa toimintaa.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  MetsäKortesalmi MetsäKortesalmi

  MHY tukee puoluetta lienee se oikeampi otsikko? Seminaarimatkat ja taulukaupat kun ovat jo oikeuskäsittelyssä.

  Gla Gla

  Mainittiinko artikkelissa summia ja puolueita?

  Se, että toiminnanjohtajalla on tarvetta vähätellä asiaa, kertoo jotain päätöksen kestävyydestä. Kyllä asioissa yleensä pitäisi voida joko reilusti myöntää virhe tai sitten selkä suorana kertoa, mitä ja miksi on tehty. Mutta tuollainen vähättely on kaikkein huonoin vaihtoehto.

  LMP LMP

  Aloituksessa mainitusta lehtijutusta:
  ”Pyhärannassa tukea saavat perussuomalaiset, keskustalaiset ja kokoomuslaiset, joilla on yhteinen vaaliliitto. Toista pyytäjää Justen ei halunnut nimetä.”

  Tuo ”ei halunnut nimetä” tekee asiasta entistäkin arveluttavamman.

Esillä 9 vastausta, 1 - 9 (kaikkiaan 9)