Keskustelut Metsänhoito Millasia ylispuualueita muilla on ollu?

Esillä 10 vastausta, 41 - 50 (kaikkiaan 58)
 • Tolopainen

  Mistä tiedät miten parhaan tarjouksen tehnyt firma tekee hakkuun. Yleensä tarjous valitaan hinnan perusteella ei katkonnan, josta ei ole mitään tietoa.

  Visakallo

  Tätä juuri tarkoitin, eikö Tolopaisen suunnalla ole lainkaan seurattu yhtiöiden katkontaa eikä muutakaan toimintaa? Onko se siinä suhteessa aivan villiä Pohjolaa?

  Tolopainen

  Ei jouda moisten asioiden perässä metsässä juoksennella, huomasin vain kun vahingossa oli yksi isokuitupölli jäänyt autokuskilta laanille.

  Visakallo

  En minäkään sen takia ole metsässä askeltakaan ottanut. Kyllä täällä yhtiöiden valvonta hoituu muutenkin.

  MaalaisSeppo

  Tolopainenhan sijoittaa metsärahansa MG:n osuuksiin hyvällä korolla. Eli ko firmalle puunsa myy. Ei siinä paljon puun hintaa katsota, pääasia on hyvä korko.

  Nän minäkin teen hankintapuiden osalta. Pystykauppoja ko firman kanssa en vielä ole tehnyt. Ehkä joskus.

  Ylpuuhakkuun jälkiraivausta tein tänään. Tuuli on kaatanut osan alikasvustokuusista. Aukkopaikkoja joutuu laajentamaan reilusti. No koivujen istutuksen kannalta hyvä. Nyt on hyvä kaataa kuuset maahan, ehtivät kuivua niin, etteivät kirjanpainajat iske.

  Metsänmies

  Tolopainen:”Ei jouda moisten asioiden perässä metsässä juoksennella, huomasin vain kun vahingossa oli yksi isokuitupölli jäänyt autokuskilta laanille.” Tätä huomiota Tolopainen käyttää perusteluna, että jopa 70% päätehakkuuleimikosta menee kuiduksi. Tuo ainoa suuri kuitupöllikin on varmaan syntynyt jonkin vian vuoksi.

  Tolopainen

  Katsoin hiukan väärin se olikin tukkirosentti 78%.

  Visakallo

  EDIT

  MaalaisSeppo

  EDIT

  Visakallo

  EDIT

Esillä 10 vastausta, 41 - 50 (kaikkiaan 58)