Keskustelut Metsänomistus Minkälainen on oikea viestiketjun aloitus?

Esillä 6 vastausta, 11 - 16 (kaikkiaan 16)
 • Minkälainen on oikea viestiketjun aloitus?

  Ystävämme Anton C. tuomitsi taannoin meikäläisen tyhmäksi tekemäni susia koskevan viestiketjualoituksen takia. Olen asiasta aika otettu, sillä rehellisempää tunnustusta oikeaksi kokemalleni asialle tuskin voisin mistään saada! Olen mieluummin vaikka yksin mielipiteeni kanssa, kuin ulvoisin jonkun lauman mukana ajattelematta asioita sen tarkemmin. Palstalla on runsaasti rekisteröityneitä käyttäjiä, mutta uusia aloituksia tulee aika vähän. Rohkeasti vain mukaan niin saadaan palsta eläväksi. Ei täällä purematta niellä!

 • Anton Chigurh Anton Chigurh

  Olenpas minä suosittu! Takakireä on TAAS avannut ketjun minusta. Ja noin moni on vieläpä kommentoinut.

  Puun takaa

  Niin, Anton on tilanteessa, että siirtyminen asiallisempaan suuntaan saattaisi laskea hänen ”suosiotaan”. Taitaapa olla niin, että hänen tyylinsä pysyy entisellään. Uusia asia-alueita saisi kuiten tuoda esiin. Nyt tuntuu kynttilä pysyvän visusti vakan alla. Mieleen hiipii epäillys jopa pajatson tyhjentymisestä, mutta siihen emme halua kuitenkaan uskoa.

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Oikeassa olet puuntakuinen haluinesi. Pajatso on täynnä; yhtään kolikkoa se ei ole vielä luovuttanut. Mutta älä kerro tätä kenellekään.

  Puun takaa

  Aika vähälle, melkein olemattomaksi on nuo peliaddiktiot jääneet.
  Ainoaksi addiktioksi, tai sen tapaiseksi voisi lukea metsänhoidon.
  No, – uuden auton tuoksua on aika vaikea vastustaa…

  Suden jälki

  Ihminen on tosiaan kummallinen eläin !!!!!!
  Laumaan tullut uusi jäsen aiheuttaa vanhan lauman keskuudessa vihaa, rakkautta, eripuraa ja kiinnostusta. Silti Suden jälkenä odotin ehkä enemmän keslustelua, siis keskustelua. Aloitukseen sen verran:
  Iskevä, ajankohtainen ja sellainen, joka jaksaa sukupolvien taakse ja silloinkin voivat olla ylpeitä näistä herkistä sormista, jotka itseasiassa saivat kanteleen soimaan. Kannel on soinut ja minutkin on vitusta päästetty. Samoin 2 lastani. Itse ihmettelen joissaan näennäistä vihaa Antonia kohtaan. Tavanneena tiedän hänen puhuvan täyttä totta.
  Ehkä parissa asiassa olen hiukan eri mieltä, mutta haastavaan juttuun vaaditaan muutamia ”paskapäitä, jotka ei todellakaan ymmärrä mitään” Siihen minä ja uskoakseni Antonkin on valmis.
  Tosin Anton puhukoon omista haluistaan.

  kisi

  Harrastaneeko nimimerkki Puun takaa hedelmäpelejä?

  addikti

Esillä 6 vastausta, 11 - 16 (kaikkiaan 16)