Keskustelut Tekniikka Miten suojaat kännykkäsi kosteudelta ja kylmältä metsässä?

Esillä 4 vastausta, 61 - 64 (kaikkiaan 64)
 • Miten suojaat kännykkäsi kosteudelta ja kylmältä metsässä?

  Pidän aina kännykkää mukana metsässä. Miten suojaatte sitä kosteudelta ja kylmältä? Pidän luuria vesitiiviissä, iskunkestävässä muovikotelossa housun taskussa.

 • Tolopainen

  Olisi hyvä olla myös nopeat jalat.

  Per Ä Reikäs

  On ne kolmeen metriin asti ulottuen 😉

  Edes puhelinta en metsässä kanna,pysyy hyvin kuivana ja ehjänä saha vain soi ja linnut lauleloo väliin haisoo bensa väliin diesel joskus vain hiki ruunatessa

   

  sikari

  Se varmaan harmittaa, jos niillä kitukasvuisilla rämeillä ei edes hirvet viihdy. No jospa ne tulis edes tuhkaa tutkimaan.

  TV

  Ne passimiehet näkyy aivan yhtälailla ultracomilla ja trackerilla, jopa garminilla jos kaikilla on oma kalpula. Ei tuo nyt mikään kovin uusi hienous ole.

  Ja valtion maille ei tarvitse olla huonot pyyntimahdollisuudet itsellä. Riittää kun porukassa on riittävän monta jotka eivät kuulu seuraan jossa olisi hirvenpyyntimahdollisuus. Esimerkiksi oma tilanne on se, että mahdollisuuksia on montakin, mutta metsästän tuolla koska tykkään käydä kaveriporukan mukana jahdissa. Ei siinä itsellä tarvitse huonoja mahdollisuuksia.

  On noita tuttuja ja sukulaisia ketkä on hirviä pyytäneet kymmeniä vuosia, mutta eipä tunnu oukitel silti montaakaan miellyttävän. Kun ei kuulu, niin ei voi koiraa seurata. Hyvä jos teillä päin tykkäävät, mutta ei se puhelinta siitä paremmaksi muuta. Eikä se näyttökään kovin iso ole. Esimerkiksi k10000 näyttö on 6 tuumaa, note 9 näyttö 6.4 tuumaa. Ei tarvitse pikkunäytöltä tihrustaa. Ja ottaa 10 tuuman tabletin jos ei tämäkään riitä. Mutta sama se minulle on jos joku muu siitä oukkidoukista tykkää. Hieno juttu jos ovat löytäneet mieleisen puhelimen. Sanon vain oman kokemukseen perustuvan mielipiteen ja minusta se on täysi susi koko kapula.

Esillä 4 vastausta, 61 - 64 (kaikkiaan 64)