Keskustelut Metsänomistus Montako tankillista päivässä?

Esillä 9 vastausta, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Montako tankillista päivässä?

  Eilen olin harventamassa tuolla ”pitkään harventamatta” olleella palstalla. Sahailin päivän aikana 4,5 tankillista ja tein nippuja. 6,5h päivä. Enempää ei olisi oikein jaksanut.

  Montakos tankillista sahailette päivässä?

 • topintam

  346 tai 261:sellä 3-4 tankkia päivässä, siinä aivan tarpeeksi tälläiselle osaaikaiselle. alussa 4:kin tuntuu olevan liikaa.

  Tankki kestää sen tunnin ja sahaa en laske maahan juuri koskaan, sillä kasaamisessa olen laiska, kaadonsuuntaukset ja pinojen paikat ennakoin sillä siten selviää kääntelyllä puita en juuri ilmaan nostele. Tässä olen mielestäni aika jalostunut sillä ajan itse kaikki tekemäni tuotokset

  Tankilla kertyy sen 2,5 kiintoo eli paritankkia ja traktorikärry on täynnä. Sahailin nyt viimeksi järeämpää koivikkoa pitkäksi (5.5-6.5m) halkohomima varten 100kiintoo niin keskituotos 3,8 kiintoa/tankki.
  Parhaana päivänä jaksoin sen 5takkia eli lähemmäs 20 kiintoa.

  Iron Man

  Nyt kun valoa taas riittää niin 9 tankillista päivässä.

  Itäsuomen Antti

  Vähän riippuu sahasta aiemmin 440 husopilla meni tunti ja tankki tahtia nyt tuli haalattua tuo 420 dolmari jossa tankillinen kestää harvennuksella puolitoista tuntia

  4-6 on se normaali määrä. Sitten kun pääsee tekemään vanerikoivusta 30 senttistä klapia niin bensa on aika hupaa tavaraa.

  Rane

  Rane sahailee semmoisen reilun puoli tankillista ja sitten jo joutaa kotia.

  metsänvartija

  2*100 litran tynnyriä litraa polttopuuta, Sthilin 480 raivurilla 2 tankkia, ms 200 3 tankkia +pystykarsintaa valiorungoille.

  Toimistotyöt vie sen puolipäivää.

  Sopiva metsänvartijan työpäivä.

  Huonolla kelillä lepopäivä.

  jees h-valta

  Stihlin 200:lla 3-4 tankillista välistä viisikin kun ei oikein paljon alle viiden tankillisen vielä traktorin peräkärryyn täyskuormaa saa.
  Raivurilla riittää tankillinen kun on tuo jumalaton raju yli 50cc:n koneella ja yli litran vetävällä tankilla varustettu. Alkaa jo nykyisin toivoa loppupäässä tankkia että loppuisi jo. Menee yleensä ennakkoraivuuta pitkän aamu-tai iltapäivän tankillisella ja sen jälkeen ei enää tee mieli kahvoihin uudesti käydä kiinni.

  vänkäri

  55 huskilla kolme seitsemän desin tankillista riittää miun selälle. Sitten saakin jo ruveta ajelemaan kalikoita pois. Ja latvat tietysti kanssa niin ei tarvi hypätä jaljillään yhtenään. Naapurit on kyllä joskus ihmetelleet etteikö yhtään painavampaa sahaa tuohon hommaan löydy. On tullut vastattua että varmaankin löytyy mutta pienemmällä tankilla.

  6 m3

  Kahdesta viiteen tankillista täytenä työpäivänä, riippuen kehtuutuksen asteesta. Raivaus- ja moottorisahaa vaihdellen.
  (Onneksi pikku-Tilhissä on tankkikin pieni, saa äkkiä tuon viisi tankillista menemään, kun pelkän moottorisahan kanssa työskentelee.)

  e-h

  Riippuu kohteesta,2vko sitten sahasin moton jäljiltä ylisuuria puita valmiiksi,oli semmoisia että reilu runko ja tankki,pihapuissa jos asiakas pyytää pätkimään rungot klapimittaan palaa bensaa.
  Ensi harvennuksilla keskim 5 tankillista.

Esillä 9 vastausta, 1 - 9 (kaikkiaan 9)