Keskustelut Metsänomistus Nimimerkkien monimuotoisuus

Esillä 3 vastausta, 41 - 43 (kaikkiaan 43)
 • Nimimerkkien monimuotoisuus

  13 vuoden vuoden mittaan on tullut seurattua palstan nimimerkkien monimuotoisuutta. Muutamat ovat tulleet tutuiksi kesäätapaamisissakin. Suurin osa edustaa vain itseään, ja he ovat kertoneet jotain taustoistaankin. Vaalien läheisyys aktivoi aina joitakin, se on aivan luonnollista. Muutamat edustavat työorganisaatiotaan, jotkut taas järjestöjä tai puolueita. Joillakin kirjallinen tuotanto vilkastuu muutaman ryypyn jäleen, jotkut eivät tarvitse sitäkään. Suurin osa tuntuu olevan elämäänsä aika tyytyväisiä, mutta jotakuta ottaa päähän melkein kaikki. Jotkut ovat kovia tarkkailemaan muiden palstalaisten kirjoittelua, mutta omista tuotoksista ei olla niinkään tarkkoja. Joillakin on toisten vähättelyn ja kadehtimisen välillä maaiman lyhin välimatka. Kaikenkaikkiaan melkoinen läpileikkaus suomalaisista löytyy Metsälehden keskustelupalstalta!

 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Kiitos! Minulta samoin kaikille rentouttavaa kesää! 🍀😎

  Gla Gla

  Tehdääs koe. Yritetään vaieta trollit kuoliaaksi, koska se on paras lääke niille. Kuka ensimmäisenä sortuu reagoimaan trollin juttuihin.

   

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Hyvä ehdotus Gla! Toivotetaan hyvää kesää rölleille – jossain muualla. Rööri jo eilen innostui että minäkin poistun palstalta kesäksi mutta en sentään kokonaan. Kännykkä kulkee mukana.

Esillä 3 vastausta, 41 - 43 (kaikkiaan 43)