Keskustelut Puukauppa Nyt on huippusuhdanne myydä puuta!

Esillä 7 vastausta, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Nyt on huippusuhdanne myydä puuta!

  Merkitty: 

  Tässä kun katsoo hintatasoa ja yleisesti puumarkkinaa voisin vaan todeta, että nyt kannattaa myydä ja laittaa kuviorajat kunnolla suoriksi. Mikään muu kun puunmyyjien myyntitahto ei tätä suhdannetta pidä yllä. Jos myynti loppuu kilpailijat markkinalla myös vähenevät – se ei ole MO:lle hyvä asia. Nyt myös ”aavistushakkuut” vaan käyntiin. Näyttää ihan muutaman sadankin motin kesäkelpoiset leimikot olevan nyt ihan hyvässä huudossa!

 • Tolopainen

  Miten suojaat myyntirahat inflaatiolta. Nyt ei missään tapauksessa kannata myydä, antaa metsän kasvaa korkoa korolle.

  Visakallo

  Kun myy nyt puita hyvään hintaan, ja malttaa hetken odottaa, niin pääsee todellisille alennusmyyntiostoksille. Sieltä se tuotto rahalle tällaisina aikoina haetaan. Sama toimi erittäin hyvin 90-luvun laman aikaan, ja myös 2009 finanssikriisin aikaan. Tämä kolmas kerta voi olla jopa aivan omaa luokkaansa.

  Tolopainen

  Mihin Visa on rahansa hävittänyt, että joutuu ostovoiman takia puuta myymään. Jos asuntojen hinnat laskee 5%, ne on edelleen törky-ylihintaisia.

  Visakallo

  En nyt sitten tiedä, onko erilaisten, hyvin tuottavien omaisuuserien kartuttaminen rahan hävittämistä. Nuorempi polvi tuntuu ainakin sitä nyt kovasti arvostavan.

  Tolopainen

  Kyllä jokainen haluaa pitää jalkojaan valmiiksi katetun pöydän alla, jotta ei itse tarvitsisi ponnistella. Kyllä nuoriso tuon osaa.

  Puuki

  Uusien asuntojen hinnatkin laski 90-luvun lamassa 35-40 %.

  Visakallo

  Näinhän se Puuki oli. Eipä ollut metsäkään silloin kallista, eikä pörssiosakkeet. Valmiita firmojakin sai halvalla.

Esillä 7 vastausta, 1 - 7 (kaikkiaan 7)