Keskustelut Tekniikka Oleo Mac moottorisahat

Tämä aihe sisältää 97 vastausta, 18 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Jätkä 5 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 97)
 • Oleo Mac moottorisahat

  https://www.kone-glans.fi/moottorisahat/

  Näköjään mt-sahojakin  nyt tällä merkillä myynnissä Suomessa.

  Aiemmin taisi vain raivureita olla.

  Italialaista ”laatua”

  Voisi kakkossahaksi tuollaistakin ajatella.

 • jees h-valta

  Kyllä menee vaikka ykköseksi lievää vahvempaan harrastekäyttöön. Hyvin kestävä ja sivistynytkäytöksinen saha. Kierroksia ei aivan Stihlin 201:n vertaa. Työtoverille joskus suosittelin ja toiminut aivan hyvin ja edullinen.

  Berza

  Siis tätä on aiemminkin ollut myynnissä ?

  En ole koskaan tähän törmännyt, mikä firma tätä kauppasi ?

  Lenkopetäjä

  VR käyttää olion mäläkki pulttareita.lujia tuntuu moottoriltaan olevan.viimekesänä huolsin muutaman

  Lenkopetäjä

  Oleo mac 956 oli moottori vissiinki

  Jätkä

  Niitä on molempia ollut Halpakaupassa myynnissä varmaan parikymmentä vuotta. Sehän on maailman paras saha, mikäli uskomme Jeessiä ja miksipä emme uskoisi?

  Ehkä pienenä ”vinkkinä” hän heittää, että ei ota varveja, mutta pitää muistaa, että Jeessi ei kaasuttimeen koske, joten säädöt on samassa asennossa kuin ne on joskus ”Talimanni” ruuvannut. Ne on siis aivan varmasti aivan oikeassa asennossa?

  Lenkopetäjä

  Samoja koneita saapi efco nimellä

  jees h-valta

  On Kone-Glans noita jo aika kauan myynyt. Sanoisin että yhtä kauan, ainakin lähes, kuin raivureitakin. On tosiaan tapana olla ruuvailemati mitään kakstahtivekkareita jos ne käy ja kukkuu normaalisti ja tekee sen työnsä mitä niillä on tarkoitettukkin. Ja siihen on tämäkin merkki vastannut odotuksia jopa ylikin odotusten. Käyntivarma ja aika yllättävän melutonkin saha. Hiljaisempi kuin mikään tietämäni moottorisaha tähänastisista joissa on kaksitahtimylly.

  Gla Gla

  Jos minun pitäisi miettiä kakkossahan hankintaa, hyvä vaihtoehto olisi laittaa nykyinen kakkoseksi ja ostaa uusi kunnollinen ykkössaha. Sen verran iso kynnys on astua Glansin ovesta sisään, enkä ota tehtäväkseni selvittää, voiko hiukan halvempi tällä kertaa olla hyvää. Kannattaa muistaa laskea hintaero, ei hintalapun perusteella, vaan lopullisten kulujen jälkeen eli vähennykset huomioiden.

  Tuo kaikki siitä huolimatta, että kaupalla on aika hieno nimi. Ainakin alkuosa.

  Planter Planter

  Olen astunut Glansin kynnyksen yli ja ostanut Stihlin, myi niitä joskus kymmenen vuotta sitten.

  Virtasenkaupassa oli mustan perjantain tarjouksena Jonköping moottorisaha 52cc / 2,2 kW, TM-testivoittajana mainostettiin. Hinta oli 19,90€. Siitä kun ALV pois ja verovähennyksiin, niin hinta 12€, mukana oli lisäksi  jotain tykötarpeita polttoainepurkkeja ym. En kuitenkaan lähtenyt jonottamaan.

  Niillä voisi tehdä töitä Tolopaisen malliin. Traktorin kauha täyteen sahoja, kun  aamulla lähtee metsätöihin.  Kun sahaan tule paha häiriö, kuten polttoaine loppuu tai terä tylstyy, niin heitetään pois ja otetaan kauhasta uusi. Työ jatkuu ilman turhia taukoja.

  anttik anttik
Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 97)