Keskustelut Metsänomistus Onko kansanedustajasi (pika)lukutaitoinen?

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 12)
 • Onko kansanedustajasi (pika)lukutaitoinen?

  Eduskunnan pitäisi torstaina 19.7. päättää Espanjan vakuuksista. Oletko varmistanut kansanedustajasi lukutaidon? Uuden metsälain käsittely on myöhemmin tulossa myös Eduskunnan käsittelyyn. Olisi tietysti hyvä, että ymmärtäisivät mistä päättävät.

  Espanja-sopimuksen käännökset eivät olleet vielä kello 19:n aikaan lähteneet kansanedustajille. STT:n saamien tietojen mukaan sopimusteksti on pituudeltaan satoja sivuja.
  Valtiovarainministeriöstä ei haluttu arvioida, kuinka kauan käännökseen vielä menee aikaa. Sieltä kuitenkin vakuutettiin, että käännös saadaan valmiiksi ennen eduskunnan käsittelyä.

  STT

 • Puun takaa

  Kansanedustajilla on henkilökohtaiset avustajat, joten lukutaito ei liene aivan välttämätön. Nimenkirjoitustaito riittää.

  MetsäKortesalmi MetsäKortesalmi

  Perus-Pirkko Mattila on tehokkuuden ja toimeliaisuuden perikuva, mutta tämän EU-tukihölmöilyn käsittelytapa on demokratian irvikuva.

  Visakallo Visakallo

  Mitenköhän mahtaa Hakkaraisen Teuvolta luonnistua lukuhommat?

  tamperelainen tamperelainen

  Kyllä ne Eurooppa-idealistit taitaa lymytä kokoomuksen ja sossujen leirissä.Näidn idealistien virheitä maksellaan vuosia

  jees h-valta

  Kun ei tuota omaa nimikkoa ole tullut hommattua on vaikea sanoa lukutaidoistakaan. Mutta epäilen ettei sitä nyt meiltäkään kysytä joten hommansa hoitakoon. Meni sitten syteen tai saveen.
  Uskon kuitenkin aina parempaan tulevaan.

  Puun takaa

  Näkyi tänään Espanjan valtionkin lainakorot nousseet yli 7 prosentin, joten EU-maat joutuvat pian sorvaamaan uuden pelastuspaketin tämän espanjalaispankkien pelastuspaketin lisäksi.

  tamperelainen tamperelainen

  Brysselin mafia kusettaa nyt suomalaista veronmaksajaa.Koska nyt on löysää rahaa jaossa,niin kohta laina pyytää Italia ja Kypros.EU on 2000-luvun suurin koijaus.

  jees h-valta

  Miksi tamperelainen eriytät meidän kotimaan päättäjät tästä mafiasta?
  Myös Suomi on mukana ja siksi olemme kupattavana kuten Saksankin veronmaksajat.

  Peräkylän Tarzan

  Komissaari Oll iRehn meni paljastamaan, ettei EVM-sopimus takaakkaan jäsenmaiden sijoittamien rahojen takaisinsaantia. EU-sopimukset on laadittu niin ovelasti, ettei edes hyvä lukutaito riitä niitä täysin ymmärtämään. Koko eduskunta meni halpaan jo kesäkuussa.

  Peräkylän Tarzan

  Seuraavaksi menee Espanjan valtio velkasaneeraukseen Kreikan tapaan. Euroalueen hajoaminen näyttää jo väistämätömältä.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 12)