Keskustelut Metsänomistus Onko kansanedustajasi (pika)lukutaitoinen?

Esillä 2 vastausta, 11 - 12 (kaikkiaan 12)
 • Onko kansanedustajasi (pika)lukutaitoinen?

  Eduskunnan pitäisi torstaina 19.7. päättää Espanjan vakuuksista. Oletko varmistanut kansanedustajasi lukutaidon? Uuden metsälain käsittely on myöhemmin tulossa myös Eduskunnan käsittelyyn. Olisi tietysti hyvä, että ymmärtäisivät mistä päättävät.

  Espanja-sopimuksen käännökset eivät olleet vielä kello 19:n aikaan lähteneet kansanedustajille. STT:n saamien tietojen mukaan sopimusteksti on pituudeltaan satoja sivuja.
  Valtiovarainministeriöstä ei haluttu arvioida, kuinka kauan käännökseen vielä menee aikaa. Sieltä kuitenkin vakuutettiin, että käännös saadaan valmiiksi ennen eduskunnan käsittelyä.

  STT

 • Puun takaa

  EU:n hajoaminen näyttää noudattavan lähes samaa kaavaa kuin Neuvostoliiton hajoaminen yli 20 vuotta sitten. Jäsenvaltiot joutuivat vuosia tukemaan Moskovan keskuspankkia, kunnes huomasivat toiminnan kannattamattomuuden. Lopullinen hajoaminen tapahtui tämän jälkeen muutamassa viikossa.

  jees h-valta

  Nyt kyllä toivon ettei nuo synkät tulevaisuusnäkymät noin menisi mutta todettava on että en enää itsekkään aivan usko vaan nimenomaan toivon.

Esillä 2 vastausta, 11 - 12 (kaikkiaan 12)