Keskustelut Puukauppa Otson konkurssiuhka

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 40)
 • Otson konkurssiuhka

  MT:n numerossa uutisoitiin ko. putiikin kujanjuoksua. Onko juoksentelu ollut alunperinkään järkevää, rahaa on kai uponnut tekohengityksiin vuosia. Nyt mo:n puukaupparahat ja yrittäjien urakointimaksut ovat kanissa…

  Miksi ja mihin tällaisia toimijoita tarvitaan? Puukaupassa välissä heilahtelevat orgaanisaattorit tuovat vain epävarmuutta ja tyhjää byrokratiaa selväpiirteiseen toimintaan ?

 • Lasse

  Oksapuun kans samaa mieltä. Meille maanomistajille oli aikoinaan metsäkeskus suunnitellut metsätien ja vähän ennen kuin rakentaminen alkoi maanomistajat huomas että tie on suunniteltu väärään paikkaan ja vaadittiin tietä eri paikkaan. Metsäkeskuksen kanta oli vankkumaton että jos tietä ei rakenneta suuniteltuun paikkaan niin maanomistajat maksaa kaikki suunnittelukulut ilman valtion tukea. Lopputulema oli että tie rakennettiin suunniteltuun paikkaan ja myös maanomistajien vaatimaan paikkaan.

  mehtäukko

  Jos Otso on ollut suunnittelun pääpukari, he ovat kuitanneet tietysti tuet. Jos mitään ”hyötyä” tilaajille = mo ei ole tullut, eihän siitä voi syntyä maksettavaakaan…!

  MJO

  Eikö Otson tie suunnitelman voi viedä loppuun joku toinen toimija? Ei kemeraa ole sidottu tiettyyn toimijaan.

  mehtäukko

  Luulisi kyllä voivan. Jos rahat on jo tärvätty, niin…?

  mehtäukko

  Jaahas,- miljoonittain saatavia euroja huuhdellaan alas unohduksen viemäreihin operaatiossa. Ketkähän jäivät tyystin nuolemaan näppejään,- punmyyjätkö? Nyt saa lopputilin parikymmentä lomautettua työntekijää.

  Putiikki mainostaa ”tekijäksi” siltojen korjaamiseen, tuulimyllyn ympäristöpuiden poistamiseen … ?

  Se on kuin alokkaan asento: korjaamalla ei tule miksikään,pitäisi tehdä kokonaan uusi.Tässä tapauksessa ei sitäkään.

  Mettämakuri

  Otso on ahkera tarjouksen tekijä  metsäkeskuksen tarjouskilpailuissa.

  Yksi ongelma vaan ,mistä saavat tekijöitä kun  laskut on maksamatta.

  mehtäukko

  Kyllä tuo on pirun outoa telläytymistä edelleen jonkun saunavastan tekijäksi, vaikka monivuotinen liiketoiminta meni aivan persiilleen.

  isaskar keturi

  Kävi ihan klassinen uuden isännän moka. Vanhat sinällään hyvät ja kannattavat hommat, joita olisi ollut tarjolla vaikka kuinka, eivät kiinnostaneet, vaan piti yrittää ”jotain uutta” – mitä ei sitten ehkä osattu. Siinä sivussa happani vanhatkin diilit ja rahat jäi kotiuttamatta.

  mehtäukko

  Ja loppui sekin kujanjuoksu konkurssiin.

  mehtäukko

  Tiedotusvälineissä on ollut kait riittävästi juttua Otson vaiheista. Nyt konkurssissa mo:lla on taas yli miljoonan puukauppasaatavat, yrittäjillä osansa. Saneerauksessa velkoja pyyhittiin vessan pöntöstä puolenkymmentä miljoonaa…

  On hyväuskoista hölmöyttä ottaa tuollainen pulju puunmyynnin välikädeksi! Mitä lisä-arvoa sillä on haettu?

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 40)