Keskustelut Metsänhoito Päijät-Hämeen metsänhoitoyhdistys järjestelee…

Esillä 5 vastausta, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Päijät-Hämeen metsänhoitoyhdistys järjestelee…

  Merkitty: 

  MHY kenttä uskoo että laajentumisella se kannattavuus saavutetaan, entä sitten kun vastassa ovat Suomen valtakunnan rajat?

  Onko näin että yhteiskunnan muutoksiin on mahdoton MHY kentän sopeutua?  Oliko lopun alkua se, että pakkojäsenyys poistui ja automaattinen jäsenmaksu tulo hiipu ja entäs ne pakkotallennetut varat….

  Noh jospa se propagandalla etenee parempiin päiviin….

 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  En tiiä tuosta kannattavuudesta mutta ainakin Keski-Suomessa meillä on ollut fuusioista pääosin hyvät kokemukset. Isossa mhy:ssä osa henkilöstöstä voi erikoistua joten palveluvalikoima monipuolistuu. Esimerkiksi saadaan sukupolvenvaihdos- ja perintöasioiden neuvontaa tai tiehankkeita. Lisäksi voisi kuvitella että isommassa organisaatiossa mm. henkilöstön täydennyskoulutukseen on paremmin resursseja.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Tomperi. Mitkä ”pakkotalletetut varat” ??

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Tomperi

  Tarkoitin sitä ennenvanhaista aikaa kun päätehakkuu tehtiin tietty summa tallennettiin metsänuuidtamistöitä varten, tuli uudistustyöt tehtyä, tosin metsänomoistaja voimin mutta oli myös suuri apu mhy:lle. Lautakunta valvo että vääriä kohteita ai avohakattu ja mhy suunnitteli ettei niin käy.  Monella tilalla piti metsätoimihenkilön tehdä hakkuusuunnitelma.

   

  Tomperi

  Se on hyvä juttu jos olen väärässä tuuon mhy kentän toiminnan suhteen

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  On noita talletuksia tullut tehtyä, mutta eiväthän ne sinne tileille ole jääneet ne rahat, vielä vähemmän mhy:n käyttöön. Niin että mitä tekemistä tuolla jo historiaan jääneellä asialla on kun katsotaan mhy organisaation tulevaisuuteen?

  Terveisin: Korpituvan Taneli

Esillä 5 vastausta, 1 - 5 (kaikkiaan 5)