Keskustelut Tekniikka Paikkatietoaineistot

Esillä 3 vastausta, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • reservuaari-indeksi reservuaari-indeksi

  Tuossa lähettämässäsi sivussa on valmiina vihreät linkit joista ko. ohjelmia saat imuroitua, esim FileZilla.

  Download – katso minne se koneellasi menee että saat asennettua. Asenna ohjelma, usein .exe -tiedosto. Joskus ne haluaa asentua jo automaattisesti jolloin klikkaat Run (suom. Suorita). Riippuu vähän koneesi asetuksista, miten ne asentuu tai vaatii vastaavasti käsityötä.

  Klikkaa tarvittaessa 5 kertaa Yes, OK,  I Agree jne. Tämä ei ole ihan tietoturvaohjeistuksen mukaista, mutta käytännössä noin joudut tekemään jos ohjelmat koneellesi haluat.

  Onnistuu tavan kansalaisellakin, joskin tupakkia siinä saattaa vähän mennä ja muutama kirosana vastaavasti tulla. Tietotekniikan ominaispiirre.

  ICT- osaston Reva

  Yrittäjä-metsänomistaja

  Ei noiden katseluun mitään erillistä ohjelmaa tarvitse.  Olet vain mennyt väärään valikkoon.  Valitse avoin metsätieto ja sen alta karttapalvelut.  Sieltä aukeaa niin metsänkäyttöilmoitukset kuin kemerahankkeetkin kaikkien katsottavaksi suoraan kännykän tai tietsikan ruudulle.

  reservuaari-indeksi reservuaari-indeksi

  Yrittäjä-MO:n kommentti on relevantti, jos haluat vaan katsella esim. Hila-ruutuja.

  Ajattelin ehkä liian pitkälle aloittajan tarpeen. Jos noista aikoo tehdä esim. PowerPivoteja tai muuta DataAnalyzejä niin se alkuperäinen data tarvitaan. Pelkkään katseluun ei tarvita.

  ICT-Reva

Esillä 3 vastausta, 1 - 3 (kaikkiaan 3)