Keskustelut Metsänomistus Päivitetty Metsäliitto(ko)?

Esillä 3 vastausta, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Päivitetty Metsäliitto(ko)?

  ##Olen sitä mieltä että muutos osuuskunnaksi olisi erittäin tervetullut uudistus mhy:lle. Ensin maksetaan hehtaarivaste. Ja sitten vain työllä ansaitut laskutukset. Ja voisihan sinne täkyksi laittaa korkotuototkin. Osuuskunta yleensä pystyy erittäin kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Organisaatio on yhtä kuin tehtäviä tekevä väki ja jää turhat kokoustamispullamössöt varistelemati rinnuksille. Silti en lupaa kuin korkeintaan kovaa kilpailua ja soukkaa tulosta.##

  Y.o, lainaus on Jees h-vallan aiemmasta kommentista.

  Itse ulkopuolisena ”konsulttina” pidän ajatusta erttäin varteenotettavana vaihtoehtona.
  Arvoisat metsänomistajat ja puuntuottajat:
  Miettikää, kehitelkää ja kommentoikaa asiaa (mielelläään asiallisesti)!!

 • jees h-valta

  Oho, kerrankin kriittistä myötämäkeä. Mistä suunnasta nyt tuulee. Ei tartte sanoa, lounaasta. Mette sanoi jo.

  jees h-valta

  Mutta itse asian vierestä vielä senverran että se antaisi MG:lle aiheen siihen viimeiseen rypistykseen muuttua puhtaaksi kapitalismin kehdoksi eli osuuskunta pilkottaisiin välittömästi jo valmiisiin yhtiöpohjiin jotka pohjat ovat hyvin jo näkösällä näissä nykyjaotteluissa. Käykää sen kotisivuilla. Siellä on valmis jakokaava ja odottaa vain sopivaa tilannetuunausta että se toteutuu.
  Ja osuuskuntalaiset saavat hiukan osakkeita hyvitykseksi ja lohduksi historiasta. Hyvä tai huono, katsantokannasta riippuu.

  jees h-valta

  Kumman aristavalta tuntuu tähän aiheeseen kannanotto?
  Tämä on tärkeä aihe kun jotain pitäisi tehdä eikä vain lämpimikseen lääpättää. Vai annetaanko sitten vain kuivua koko koalition?

Esillä 3 vastausta, 1 - 3 (kaikkiaan 3)