Keskustelut Harrastukset Pakurikääpää 80€/kilo

Esillä 6 vastausta, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Pakurikääpää 80€/kilo

  Kuivattuna ja pussitettuna. Miltä kuulostaa.
  Monilla luonnonsivuilla hinnoittelu on tämä.
  Nettiin Ostetaan pakurikääpää, niin löydät markkinat.
  Luultavasti kuusen kerkätkin löytävät oiken hinnan ajastaan.

  Suomi on vielä lapsenkengissä tuotteistamaan omia vahvuuksiamme.
  Maassa kasvaneet tuotteet ovat puhtaita. Puolan mansikat ?
  Suomessa on monia aineita, jotka ….

 • A.Jalkanen

  Nii-in, juuri tuota minäkin olen miettinyt että onko markkinointia syytä tehostaa, kun esimerkiksi venäläiset pitävät amerikkalaista pihvilihaa maailman parhaana. Kun siitä voi sentään saada EHEC bakteerin (hampurilaisesta), eikä makukaan varmaan ole parempi kuin parhaissa suomalaisissa.

  Pinsiön vaari

  Pakuri valittiin tämän vuoden rohdoskasviksi Suomessa. Virossa sitä saa apteekista. Hinta on 50 g kohti 1,70 € eli 34 € kilo.Eestiksi nimi on kasekäsn. Kun käytte etelänaapurissa niin apteekiin vaan. Mutta muistakaa että antibioottikuurin kanssa ei pakuria saa käyttää. Samoin sieniallergikkojen on syytä välttää pakuria.

  Mutta pakurin viljelyä kannattaa harkita. Se saattaa olla yksi uusi metsän käyttömuoto.

  e-h

  Onhan tuota pakuria kertynä n 4kg talven mittaan,päivittäin on tehty pakuriteetä ja tämä talvi meni meillä ilman lenssuja,eilen vaihoin naapurin kanssa pakuri möhkäleen vsop juomaan,kumpi lienee terveellisempää,Huom, luvallisia ovat meidän pakurit.

  e-h

  Mulla oli varattuna Miisulle pakuria mutta oot näköjään löytänyt,ois tullu mukana Korholaan.Kyllä on joku kerta pantu puolet pakuria kahvijauhojen sekaan,menettelee ja kai siihen tottuis.

  vänkäri

  Ei taida pakuritee olla prässimiehen kesäjuoma jos se kerran aineenvaihduntaa vielä lisää vauhdittaa (12 tuntia liitoa huonossa saunassa…). Mut mitäs jos sitä sekottaiskin vissyveteen? Pitääpähän testata kun nyt ensin löytää pakurimöykyn jostain.

  Pinsiön vaari

  Toissapäivänä kävin Tampereella. Tulin bussilla Keskustorille ja tapasin vanhan kaverin heti ulos tullessani. Oli vartti aikaa bussinvaihtoon ja pyörähdimme torilla olevilla markkinoilla. Heti lähellä oli pari telttaa joissa kaupattiin pakuria. Toinen myyjä oli ajan tasalla ja antoi jokaiselle ostajalle tuoteselosteen ohjeineen ja varoitti vielä suullisesti ettei pakuria saa käyttää antibioottien kanssa.

  Mutta toisella oli vain myynti (hirmuhintaan) mielessä. Taisi muutenkin olla rouvalla huono päivä. Pienimuotoinen räjähdys oli vastaus uteluumme pakurin ja antibioottien yhteensopimisesta. Kysymys minua kohtaan kuului: ”Mikä äijä sää luulet olevas”? En ehtinyt vielä sanoa mitään kun kaverini jo kertoi minun olevan ”alan miehiä” ja kertoi ystävästään joka joutui keskussairaalaan melko huonossa kunnossa ”sekakäytön” vuoksi. Täti rauhoittui ja sanoi ettei tiennyt asiaa. Ja kiitti kun sai tiedon. Alkoi myös naputtaa viestiä sukulaiselleen että lopettaa pakurin käytön antibioottien aikana. Tuli tehtyä ehkä päivän hyvä työ! Pakurin käyttö ei varmasti ole useimmille vaarallista vaan pitää lääkärin loitolla ja myös nykyajan lääkkeet. Mutta yhteensopimattomuudesta pitää olla tieto myös. Kaikki hoitajatkaan ei vielä ole kuulleet pakurista.

Esillä 6 vastausta, 1 - 6 (kaikkiaan 6)