Keskustelut Tekniikka Partner B405 raivaussaha – kaasarin kurkku jäätyy?

Tämä aihe sisältää 16 vastausta, 5 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Jätkä 9 kuukautta sitten.

Esillä 6 vastausta, 11 - 16 (kaikkiaan 16)
 • Partner B405 raivaussaha – kaasarin kurkku jäätyy?

  Partner B405-raivaussaha ja sateisella nollakelillä yhtäkkiä sammuu. Ja ei millään käyntiin. Sahan kun vie lämpimään talliin kuivamaan, niin taas pelaa kuin ei mitään. Eli luultavasti syynä on kaasarin kurkun jäätyminen? Onko olemassa mitään kikkakolmosta millä ko ongelman voisi estää? Vai onko se vaan niin, että tuollainen tilanne tietyillä keleillä on ominaisuus?

  ps. sahan vuosimalli on 1994

 • Jätkä

  Tuo on juurikin se versio, joka pyörii ”Väärinpäin” (Katso käynnistinnarun sisäänmenoa. Myös kaasutin on eri puolella sylinteriä ja tämän kaasuttimen paikalla on äänenvaimennin.)

  Ne reiät tuohon muoviseen väliseinään oikeaan reunaan – ja kotelosta kaikki muut aukot jesarilla tukkoon lukuunottamatta puhaltimen ottamaa ja läpityöntämää ilmaa.

  arto

  Tuo on justiisa sama ku hva 39r.ja tais 240r……Joo sama  on, mutta malli .r Silloin ammattimallit oli rx . Jotka toimi talvellakin jos toimi.

  savo'ttamies savo’ttamies

  Pyöriikö tuossa kuvan sahassa teräkiekko erisuuntaan, kuin oikeessa raivurissa ?

  Jätkä

  Ei, kulmavaihde hoitaa homman.

  JHH JHH

  Niin kannattaako ko raivaussahasa käyttää valmisbensaa vaiko itsetehtyä? Ja jo tekee itse, niin pitääkö se olla 95 vaiko 98:a? Ja moniko prosenttinen seos? Ja mitä 2T-öljyä suosittelette?

  Jätkä

  Riippuu siitä, paljonko tarvitset 2T-bensaa. Jos käyttöä on paljon, kannattaa normaalisti tehdä seos itse. Tarkka seos ja ilmajäähdytettyihin kaksitahtikoneisiin tarkoitettu – mieluummin synteettinen öljy.

  Teboililla ja Mobililla on hyviä – tietenkin muillakin, mutta jos purkin kyljessä lukee Husvarna taikka Stihl, se ei ainakaan ole halvimmasta päästä.

  Vähintään kaksi prosenttia öljyä, korkeintaan kolme. Ruotsalaisiin suositellaan 2,5 %.

  Bensiiniksi ottaisin ehdottomasti 98 Okt.

  Jos pienkonebensaa saa jakeluaseman mittarista, niin sitä käyttäisin, mutta siinä ei ole öljyä, se on lisättävä.

Esillä 6 vastausta, 11 - 16 (kaikkiaan 16)