Keskustelut Metsänomistus Perussuomalaisten metsäpolitiikka

 • This topic has 510 vastausta, 44 kirjoittajaa, and was last updated juuri nyt by AvatarRane2.
Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 509)
 • Perussuomalaisten metsäpolitiikka

  Perussuomalaiset saattavat nousta vaaleissa kolmanneksi suurimmaksi puolueeksi ja tulla mukaan hallitusneuvotteluihin.  Olisi tässä vaiheessa mielenkiintoista kuulla heidän metsäpolitiikastaan.

 • Metsäkupsa Metsäkupsa

  Avaus on tervetullut.Vihreiden ketjua on jo piisannutkin,vaikka eivät välttämättä Perussuomalaisia suurempaan paikkalukuun pääsekkään.Vieläköhän Kortesalmi kehissä,vai onko keskittynyt klapi/metsäbisneksiissä rintamailla.

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Sahurihakkaraisen kanta hirvikantaan oli ihan hiljan sama kuin minulla: kaikki hirvet pois puuntuotantoalueelta

   

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Johan myrkyn lykkäsit, Visakallo! Jotta että hallituksessa oiskin Kok, SDP ja perus. Minkähänlaista politiikkoo tulis.

  AC: hyvä ehdotus. Hakkarainen jäänee jo pois eduskunnasta vai miten on? Olisi hyvä ajamaan hirvieläinasiaa.

  jees h-valta

  Aivan kelvollista vai onko huomauttamista nykyisestä? Kun kuitenkin persut sinne meni ja sinertäviksi matkalla muuttui. Mutta kait se politiikka nyt nähty on, ei ongelmaa! SDP vois edelleen muuttaa keskustaksi, vaikka en usko että sossarit tuossa seurassa pääsee pahasti sössimään politiikkaa.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Nykyhallituksessa ei ole perus vaan sin. On siinä jonkin verran eroa!

  jees h-valta

  No joo, yksi kaho tarttis sata Hornettia mutta muuten sama on ääni askelten.

  Rane2

  Eivät suosisi vieraslajeja?

  jees h-valta

  En ainakaan käsitä mitään vikaa esim. työministerin uurtamisessa. Kyllä mies on sata paikkansa ja palkkansa ansainnut. Eipä ole vuosiin noin työtä pelkäämätöntä siinä pallilla näkynyt.

  Metät kunnossa!

  Neuvotteluihin voi olla pääsy, mutta siihen se sitten jää. Jos homma menee oikein mallikkaasti kepu, kok ja sin muodostavat edelleen rungon ja kun näillä ei enemmistöä vielä ole otetaan mukaan rkp ja tarvittaessa kd ja jatketaan sillä seuraava vaalikausi.

  On täysin edesvastuutonta ottaa hallitukseen mitään punertavaa. Sosialisoinnista hyvä esimerkki juuri nyt on järjettömillä rikkauksilla varustettu Venezuela, jossa vuodesta 1999 alkanut sosialisointi on tehnyt tehtävänsä – erittäin harvoilla on muuta kun ei yhtään mitään. Think about it….

  Tolopainen

  Miksi Suomen pitäisi ostaa hävittäjät, ne voisi liisata Natolta vaikka 100 konetta niin, että koko arsenaali olisi vuorokauden varoitusajalla Suomen ilmatilassa. Kyllä se vain niin on että järkevintä olisi mennä Natoon, alkaa pienelle maalle nuo huippuhävittäjät olla liian kallita F35  on paras konetyyppi, minkä jenkit suostuvat ulkopuolisille myymään. Mutta riittääkö rahat ja poliitikkojen kyvyt tekemään ostopäätös.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 509)