Keskustelut Puukauppa Pesosen avoin kirje

 • Tämä aihe sisältää 619 vastausta, 44 ääntä, ja päivitettiin viimeksi , sitten AvatarKumikettu toimesta.
Esillä 10 vastausta, 601 - 610 (kaikkiaan 619)
 • Pesosen avoin kirje

  Mielenkiintoinen yksityiskohta tj Pesosen avoimessa kirjeessä Kaipolan paperitehtaan lopettamisen tiimoilta oli, että kuitupuun kantohinnasta ei sanottu mitään.

  Pesonen luetteli melkoisesti Suomessa kustannuskilpailukykyyn vaikuttavia tekijöitä: dieselveron korotus, korkea sähkövero, korkeat palkat ja varmasti paljon muuta. Kuidun hinta tuli mainituksi vain metsästä eteenpäin.

 • Panu Panu

  Jos paikkakunnalla ei ole töitä niin eikö olisi järkevää muuttaa paikkakunalle, jossa on töitä?

  Visakallo Visakallo

  Scania on tänään vahvistanut lopettavansa bussikorituotantonsa Lahdessa. Tehdas on työllistänyt 342 ihmistä. Kaupungijohtaja Pekka Timonen sanoi tehtaan sulkemisen olevan kova isku Lahden seudulle, jossa työttömyys on jo entuudestaan korkea. Hän sanoi Lahden odottavan nyt, että valtio tulee samalla tavalla apuun kuin se teki Naantalissa ja Jämsässä. HS

  Scientist Scientist

  Kyllähän tässä uudessa mallissa tulee karenssi, jos kieltäytyy työstä.  Yhden kerran voi kieltäytyä, mutta sitten tulee karenssi. Edellisen hallituksen mallissa työttömyyskorvauslaski vain tilapäisesti 4 viikon välein, jos ei osoitettu aktiivisuutta (koulutus, työnhaku). Ei ollut niin karenssikeskeinen.

  rööri roope

  Lahden huumehörhöt on rasitteena Hartolan asukkeina.On ja ollut muuttosuunta sinne.Liekkö vihreys alkanu kukoistaa Hartolassa?

  Kumikettu

  Onhan heitä pilven veikkoja sormusaaveina joka paikassa. Elämä selviltä päin on liian ankeaa. Vai tekeekö päihteisyys elämästä ankeaa? Omalla kohdallani peukutan jälkimmäistä.

  Vaan lieneekö Tohmiksen elämä erilaista nyt, kun raja on pieniltä koslilta kiinni?

  Pesosehen tämä liittyy ehkä enää työttömyysahdistuksen hoitomuodon kautta..

  rööri roope

  Riittävästi tohmiksellakin huumeen käyttäjiä ja myyjiä.Polliisi ei maha muuhun kuin sakkoihin normi kansälaise

  Tolopainen

  Miksi haaskataan rahaa palkkaamalla työvoimatoimistoihin väkeä. Ei sieltä ketään palkata yrityksiin töihin. Mitä nyt yli 30v kokemuksella voin, sanoa, että yhtään työntekijää ei niihin yrityksiin, jossa olen ollut töissä ei otettu työkkärin kautta. Kyllä se rima tänä päivänä on niin korkealla, että yli 55v työttömän on mahdotonta päästä työmarkkinoille. Puhuttiimpä juhlapuheissa mitä tahansa. Eläkeputken tukkimiset ei yritysten rekrytointeihin vaikuta mitään. Siellä on aivan muut kriteerit.

  jees h-valta

  Onpas meitin yrittäjät sitten tyhmiä jos paras osaavin työvoima ei kelpaa. Hämmästyttää todella koska monella myös elämäntilanne silloin tasaisin mahdollinen. Varmoja suorittajia.

  Tolopainen

  Siihen on tietenkin syynsä, jos Jesse palkkaa yli 55v työntekijän ja tämä alkaa sairastaa hänen piikkiinsä ja joutuu työkyvyttömyyseläkkeelle, saattaapi siitä koituvat maksut kaataa koko putkiputiikin. Siksi hänkin palkkaa nuorta väkeä, jos palkkaa.

  jees h-valta

  Aika ääriharvinaista moinen. Älä Toloppa aina synkistele. Eiköhän tässä tuollaiset ehdot jossain kohtaa krapise kuten moni muukin. Olisin ilman muuta valmis ammattilaisen aina palkkaamaan ikää katsomatta. Nyt se ajatustaparemontti olisi monellakin yrittäjällä paikallaan. Tuossa edellisen työmaani palveluksessa oli jo eläkemies joka tuli töihin määräaikaisena aina kun tarvittiin. Remonttikätevä teki milloin mitäkin kohennuksia ja oli kyllä tosi hyvätehoinen. Siellä viimeistelee vieläkin kuntosaliyrityksen alakertatiloja ja voin tarvita häntä myös kohtsillään.

Esillä 10 vastausta, 601 - 610 (kaikkiaan 619)