Keskustelut Metsänomistus Pottiputki ja tyrävyö

Esillä 3 vastausta, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Pottiputki ja tyrävyö

  Yhdellä syksyisellä metsäkeikalla onnistuin hankkimaan itselleni nivustyrän. Ei kovin paha, mutta töitä haittaava kuitenkin, ei oikein uskalla nostaa mitään.
  Saattaisivat leikata joskus julkisella puolella tai sitten ei, ei ihan selvinnyt.

  En ainakaan ota sitä riskiä, että menen jonoon ja leikkausaika tulee keväälle, kun taimet on tilattu.
  Siispä hankin tyrävyön ja testasin. Hyvin tuntui toimivan. Työn touhussa unohti koko aisian. Tällä mennään ainakin kevääseen.

  Miten ”krämppäkunnossa” olette metsätöitä tehneet. Luin joskus yli seitsenkymppisestä isännästä, jolla oli molemmissa polvissa tekonivelet ja teki talvessa parisataa kuutiota hankintakuitua moottorisahalla. Sitkeä sissi

 • hemputtaja

  Kulla meikän nivustyrä meni julkisella puolella.

  Saattaahan se vyö auttaa, mutta en kyllä suosittele odottelua. Jonoon vaan ja perustelut vielä työstä, että haittaa pahasti. Voi jonotusaika lyhetä. Meneehän tuo työterveyshuollonkin kautta, jos olit työnantajan hommissa.

  Ei tarvitse pelätä, yleensä aika helppo homma. Pari sipsakkaa naisimmeistä heilui puukon ja neulojen kanssa vähän aikaa ja jutteli siinä keskenään joutavia. Tietysti, jos puukon käyttäjälle sattuu yskänpuuska, voi pallit jäädä penkille, mutta sehän on vain helpotus. Pääsee eroon jatkuvasta naisten perään kuolaamisesta.

  Hoitamattomuus voi ampua takaisin. Yksi tuttu odotteli liian kauan ja voi sitä tuskaa ja kiirettä kun ei saanut enää sullottua möykkyä takaisin tiloihinsa.

  harrastelija harrastelija

  Sama kokemus tyräleikkauksesta hemputtajan kanssa – paitsi naiskirurgilla ei onneksi ollut yskää eikä edes aivastanut – pallit vielä säilyi 🙂
  Ainakin täällä sai ajan aika joustavasti, vuosi sitten tammikuussa.

  Kuukausihan siinä tuli luppoaikaa klapin teosta, koska antoivat ohjeen, ettei litran maitopurkkia painavampaa saanut 4 viikkon nostella.

  kisi

  Tähänkin sopii lentävä lause: ”Tuo otsake on niin vahvaa asiaa, ettei sitä tälläkään palstalla vielä kaikki pysty nielemään.”(Korpimäen Taneli)

  Niin vain muutama on niellyt.
  Mutta mikä on n i v u s t y r ä? Missä tarkalleen ottaen se sijaitsee ja mikä sen aiheuttaa?! Voiko sellainen pesiä piilevänä? Miten sen havaitsee? Aiheuttaako se kipua?

Esillä 3 vastausta, 1 - 3 (kaikkiaan 3)