Keskustelut Puukauppa Puumarkkinatilanne!

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 33)
 • Puumarkkinatilanne!

  Täällä on puhuttu noususta, jopa hintojen noususta.

  Onko joku huomannut muuta kuin kuusitukin piristymisen?

  Eikös se ”käänteentekevä” Äänekoskikin jo jopa käytä puuta.

  Teollisuudet cumulatiiviset viikko-ostot ovat kuitenkin edelleen pienempiä kuin 2014 ja 2016 olivat.

  Ilmeisesti tarvittaisiin ne vireillä olevat muutkin hankkeet, että päästäisiin edes ylitarjonnasta pois.

  Tervein: Korpituvan Taneli

 • pikkutukki

  Tasapainoista on eli eipä isompaa kysyntää , mutta kaupaksi menee jos hyväksyy hinnan . Tosin ostomiehet kyselee ; eihän sulla tule paljon , eihän ! (havukuitua)

  Apli

  Kuusitukki kelpaa myös havukuidut, kysyntään en ole huomannut Äänekosken vielä vaikuttavan, ehkä ensivuonna vaikuttaa enemmän… Kuopion eikä muista hankkeista ole kuulunut mitään… Talven tuloa odotellessa, tulisipa kunnon pitkä ja luminen talvi.

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Hyvin puukauppa käy havupuista,mutta ainoastaan kuusitukin hinta nousut korkeamalle sitten v. 2007.Kelit ovat ropakoiset,sora-autot ajavat kilpaa tukkirekkojen kanssa samaisille laaneilla mursketta.Ilmeisesti puukauppa käy nykyisillä hinnoilla ,joten ei ole suuremmin paineita hinnan nostoon.Markkinatalous on sellainen realliteetti,saa nähdä milloin nousupaineet puhuvat puunhintaa ylöspäin,ei  auta kuin toivoa..

  jees h-valta

  Kyllä satsaus nimenomaan mäntymetsään oli tietoinen valintani ja aion siitä aloittaa myös kaupan teon kunhan saadaan viralliset kuviot käytyä.

  Tolopainen

  MG:hintatakuukaupat alkavat vasta 1.12.2017, jos yhtiön tiedotteet pitävät paikkaansa, eli Harjavallassa tuskin kauppoja ennen sitä.

  jees h-valta

  Katselinpa minäkin ne tiedotteet läpi mutten moista kyllä löytänyt. Viimevuosina hintatakuukaupat alkoivat jo Marraskuun alusta mutta en nyt väitä, voihan tuo tottakin olla.

  Planter Planter
  kmo
  hatelo

  En oo hinnantarkistuksia saanut varmaan 8 vuoteen. Niin tarkasti ne on nämä pörssiyhtiöt lukeneet v.2007 opit.

  mehtäukko

  Kyllähän tarvittaisiin suunnitteilla olevia piippuja. Jos Kuopion sellutehdas napsahtaisi, hyvin moni asia kääntyisi parempaan päin…

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 33)