Keskustelut Puukauppa Puun hinta ensi keväänä.

Esillä 6 vastausta, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Puun hinta ensi keväänä.

  Mitä raati on mieltä nouseeko puun hinta samoihin lukemiin kun oli juhannuksen aikaan. Kovalla touhulla pistävät Eurooppaa kiinni ja meille rajoituksia?

 • Metsäkupsa Metsäkupsa

  Ainahan voi veikata ja oma veikkaukseni on, ettei nouse. Kahdeksankympin hinnat ovat ohitse, mutta 75€ motilta hyvistä kelirikkoleimikoista saattaa olla hinta tukilla. 70 euroa varmaan yleinen, ellei metsänomistajat aavistushakkuutarjonnalla alaspäin paina.

  Visakallo Visakallo

  Sama näkemys kuin Metsäkupsalla. Talvileimikoistakin on nyt ollut täällä yllättävän hyvä kysyntä, eikä niiden hintojakaan voi moittia.

  Tikkula

  Jenkit pisti elvytyshanat kiinni, samoin eukeskuspankki. Lintilä sanoi että rahat loppu. Kevät varmaan vielä kohtuullinen.

  Apli

  Koska puun korjuun kannalta talvesta on tulossa erittäin hyvä niin en usko hinnan nousuun, toki Rauman uuden sahan käynnistyminen luulisi nostavan tukin hintaa keväällä/kesällä jos eivät sulje vanhaa kapasiteettia..

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Tukin hinta riippuu lopputuotteiden kysynnästä ja hinnasta. Eikös jossain kirjoitettu, että sahatavaran hinta halutaan pitää korkealla pysyvästi. Onko ”halvan” puurakentamisen aika siis ohi? Ei kuulosta hyvältä ajatellen puurakentamisen yleistymistä. Tietenkin sahauksenkin on oltava kannattavaa pitkällä aikavälillä.

  Optimus Prime
Esillä 6 vastausta, 1 - 6 (kaikkiaan 6)