Keskustelut Metsänhoito puunajon hinta

Esillä 9 vastausta, 11 - 19 (kaikkiaan 19)
 • puunajon hinta

  Merkitty: 

  Sahailin ehkä yhden traktorikuormallisen polttorankaa. Soitin jollekin kovin kiireiselle paikalliselle yrittäjälle, joka lupasi jossain vaiheessa ajaa puut metsästä. Ekaa kertaa moista asiaa soittaessa en tajunnut edes kysyä hintaa… Eli paljonkohan voi maksaa, jos kaveri ajaa viiden kilometrin päästä paikalle traktorilla ja heittää muutaman sadan metrin lenkin metsään ja ajaa sen jälkeen puut puolen kilsan päähän mökin pihaan?

 • kim1

  Niin kuin aikaisemmin olen maininnut 30 mottia pihaan,lumityöt ja likakaivon tyhjennys 4litraa jägermaisteria 16,95×4=67,80€….,vähempikin olisi kuulemmariittänyt…huom…,siis koko talven lumityöt…

  puunhalaaja

  Yksi kuorma. Hinta oli minustakin edullinen, mutta ilmeisesti sillä oli valmiina kärry traktorin perässä, ei ollut iso vaiva.

  Metsuri motokuski

  Halvalla todellakin sait. Kannattaa käyttää samaa kuskia toisenkin kerran.

  kim1

  Oleellista kuitenkin hyvä mieli onnistuneista ajourista yms…

  Rane2

  Nämä pikkuiset poltto- ja tonttipuu ajot menee tuttavankauppaa tai naapuruussuhteiden hoitona.Ja yleensä yritän keksiä jonkun tekosyyn jonka perusteella usutan kyselijän jonkun muun isännän kimppuun.Muutama puunajo on jäänyt maksamatta joten näiden pikkusavotoiden kokonaistaloudellinen tulos taitaa olla pahasti miinuksella.

  oksapuu

  Homma menee niin kuin entisellä putki-urakoitsijalla. Ei saanut enää tavaraa tukusta kuin käteisellä…

  Eräs metsäalan ammattilainen sanoi joskus että paljon metsäteitä on aurattu kossupullon hinnalla…

  metsä-masa metsä-masa

  Edullisen sopiva hinta. Joskus saattaa hyvä palata takaisin, sopivana vastapalveluna ja silloin molemmilla on positiivinen mieli. Jos puunajaja on metsästäjämiehiä silloin mielessä voi olla esim. luvan saanti pienriistajahtiin tilan maille !

  Tikkula

  Ite hakkuutin ja ajatin aukkohakkuun  yhteydessä kuivia puita polttopuuksi. Mottihinta taisi olla n.13€. oisko hakkuu ollu 7 ja ajo 6 +alv. Ajomatka 60m. Ihmettelen ku jotkut ajelee harvennusta m.sahamiehen jälestä 5€/m3 maataloustr.lla. Taitaa mennä harrastuksen piikkiin. Pieniä ajoja jos maat.traktorilla niin tuntihinta on kummallekkin reilumpi. Lisäksi mieshakkuun jäliltä ajaminen yleensä hitaampaa.. Kyseisessä tapauksessa oli miusta hinta kohillaan.

  puunhalaaja

  Jos puunajaja on metsästäjämiehiä silloin mielessä voi olla esim. luvan saanti pienriistajahtiin tilan maille !

  Tämä ajomies oli ilmeisesti siitä porukasta johon ekana otin yhteyttä ja tyrkytin minitiluksiani käytettäväksi. Tämä yhteydenpito ei johtanut mihinkään. Sen jälkeen olen jo toisellekin porukalle luvannut, että saavat vaikka pihaan tulla ampumaan. Tuskin ovat käyneet, mutta hirvenajon sentään luvasta rohkaistuneena tekivät 150 metriä lähempänä asuttua rakennusta!

Esillä 9 vastausta, 11 - 19 (kaikkiaan 19)