Keskustelut Metsänhoito Rahat Sisiliaan ja hiilinielut Hannoveriin?

Esillä 10 vastausta, 61 - 70 (kaikkiaan 83)
 • Rahat Sisiliaan ja hiilinielut Hannoveriin?

  EU:n tukipakettia on leivottu vuoden päivät ja näyttää, että Suomen nettomaksut ovat jossakin neljän miljardin luokassa, jos sitä nyt kukaan tietääkään. Italia esimerkiksi on Suomea vauraampi maa, mutta valtion veronkeräyksessä tuntuu olevan ongelmia, joten Suomi joutuu avustamaan Italiaa suorilla tulonsiirroilla (ikäänkuin toimeentulotuella).

  Samalla EU on kansallistamassa vai ”eustamassa” metsien hiilinieluja, jotta kivihiilellä voidaan tuottaa energiaa Bratislavassa ja, että Saksan autoteollisuus ei kärsisi liikaa. Suomen metsien hiilinieluarvo päivän CO2-päästöoikeuden hinnalla on noin 10 miljardia vuodessa (metsien kasvu karkeasti).

  Tuntuisi, että Suomen neuvottelijat pystyisivät niputtamaam tällaisia asioita ja neuvottelemaan meille kohtuullisen sopimuksen kokonaisuutena. Samaan sopimukseen voitaisiin laittaa ainakin rahtialuksille kaavaillut päästömaksut.

  Nämä ovat tietysti mediasta otettuja tietoja ja tunnetustihan media poimii kardemumman pullasta, mutta ilmeisesti ääritapauksessa tulee iso lasku.

 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Marakatti näyttää olevan kunnon salaliittoteoreetikko. Lähteitä ei voi väitteilleen esittää, kun asiat ovat peräisin vain harvoille ja valituille tarjolla olevista lähteistä TAI julkisista lähteistä jos osaa lukea rivien välistä.

  MaraKet

  Saahan sitä yrittää pilkata. Noin se vaan on ja se on kyllä ihan jokaisen ymmärrettävissä, mikäli osaa lukea ja yhdistellä tietoa tarvittavalla tavalla. Suurin osa tuosta päättelyyn tarvittavasta tiedosta on täysin julkista ja avointa.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Keskustelu ei ole oikein tasapuolista jos vihjataan seikkoihin joita kukaan ei pysty tarkistamaan. Kuuntelijoille voi myös käydä sama kuin Trumpin kanssa että herää epäilys elääkö puhuja ihan todellisuudessa vai ei. Trumpin kohdalla asia on kyllä selvä jo.

  MaraKet

  Lue esim. yritysten luontoterroristeille maksamista lunnasrahoista samojen yritysten vuosikertomuksista. Vastaukset ovat avoimena edessäsi!

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Saattaa ollakin näin, mutta ei tunnu tehoavan lunnaat. Metsäteollisuuden vaino sen kun vaan jatkuu y-järjestöjen taholta.

  MaraKet

  Sepä se. Vihreät syö metsaklusterin toimintaedellytyksiä mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla. Valtakunnanoikeuteen joutaisivat.

  Visakallo Visakallo

  MaraKettu käy näköjään sähköllä, kun se käy aina jonkin aikaa kovilla kierroksilla, mutta akut pitää ladata välillä.

  MaraKet

  Onko tänne pinttynyt joku pilkkaamisen kulttuuri. Kai nyt minäkin saan vaatimattoman mielipiteeni kertoa. Vai onko se säännöissä kielletty? Jos täällä on jossain kerrottu oikeat ja sallitut mielipiteet niin kertokaa missä ne on. Kun yritän kuvata omia kantojani niin hyökätään ihan joka suunnasta. Täällä on oikea ja tunteva ihminen nimimerkin takana. Toisaalta nuo räkänokkien aivopierut ei hetkauta yhtään.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Jos itse arvostelee toisia, asettuu alttiiksi kritiikille itsekin. Jokaisella on siis oikeus mielipiteeseen, mutta toisilla on myös oikeus arvioida sitä. Sen takiahan täällä ollaan, että ymmärrys kasvaa molemmin puolin. Ja joskus huvin vuoksi! Päivi Räsäselläkin on sananvapaus, mutta mielipiteen esittämistapa pitäisi olla sellainen että se ei loukkaa muita.

  Tolopainen

  Nyt kun Päivi oli lainannut mielipiteensä isosta kirjasta. Eikö tämän teoksen julkaisija ole yhtä syyllinen kuin Päivikin. Kun uskonnot eivät kehity, syntyy ristiriitoja.

Esillä 10 vastausta, 61 - 70 (kaikkiaan 83)