Keskustelut Metsänhoito Raivaustakki-housut käyttökelpoisilla taskuilla

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 21)
 • Raivaustakki-housut käyttökelpoisilla taskuilla

  Raivaustakkien  taskuissa järjestään tavarat jäävät solkien hihnojen alle.Itse otan autosta mukaan pari avainnippua,rahapussin ja puhelimen.Vas olkavarren puhelitasku paras puhelimelle?Itse olen pitänyt housun vas reisitaskussa,mutta ei niitä reistaskuja neppareilla tai vetoketjulla ole läheskäään kaikissa housuissa.Ne tarrakiinnitykset ei toimi kovinkaan pitkään.

  Taskuongelma helpottunee,jos puseron heittäää valjaiden päälle,mutta ei tunnu mukavalta,kokemukset kylläkin vain sadekeleiltä,lumioloista.

  Omassa käytössä ollut Stihlin talvihousja,jotka melko hyviä.mutta kuumia kesäkeleillä

  Minkälaisia raivausasuja käytätte,suosittelette

   

 • Ola_Pallonivel

  <p>Kaikki kastuu, mitä taskussa on. Eikös se riitä, kun laittaa ajo/pankkikortin puhelimen kotelon taskuun ja yhdet avaimet mukaan?</p><p>Joskus oli puhelin valjaiden taskussa, mutta kastui siinäkin ilman pussia. Lisäksi pelotti, että tarrakiinnitys aukeaa ja puhelin tippuu. Ei ole puhelin enää taskussa, vaan taukopaikalla.</p><p>Laita tavarat reppuun.</p>

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Vettä pitävä vyölaukku takapuolelle? Toisaalta: onnettomuusriski ei ole raivaustyössä niin suuri että puhelin tarvisisi sen takia olla taskussa, voi olla repussa eväiden kanssa.

  Rukopiikki

  Aina puhelin taskussa kun olette yksin metsätöissä.

  Nostokoukku

  Mihinkä tarvitset avainnippuja, rahapussia ja puhelinta raivatessa? Jos ne on oltava mukana, niin jätä reppuun. Repun tarvitseet eväiden, juomien ja sahanhuoltotarvikkeiden takia kuitenkin työmaalla. Avaimet ja rahapussinhan voi jättää autoon.

  arto arto

  Timex housuissa vetskarit joka taskuissa. Samoin takissa.

  Jätkä

  Nostokoukku:”Mihinkä tarvitset avainnippuja, rahapussia ja puhelinta raivatessa? Jos ne on oltava mukana, niin jätä reppuun. Repun tarvitseet eväiden, juomien ja sahanhuoltotarvikkeiden takia kuitenkin työmaalla. Avaimet ja rahapussinhan voi jättää autoon.”

  Kyllä kai kannattaisi ensin pohtia sitä, mitä tavaroita pitää / kannattaa Följätä vaikkapa R-sahatyöskentelyssä koko ajan ”päällä”.

  Työkalupakkaus? EI.  Rahapussi? EI takuulla, eihän sitä metsässä tarvitse. Puhelin? JOS sitä todella tarvitsee raivatessa, niin sitten pitää hankkia puhelin, joka kestää vedde, iskut ja tärinät.

  Eli tarvtaanko yhtäkään taskua Raivausasussa? Todellinen tarve on nolla taskua.

  tamperelainen tamperelainen

  Olen usein 500-800m päässä autolta raivailemassa.Eväät,työkalut repussa,en viitsi mennä päivän aikana autolle.On tullut tavaksi vilkuilla puhelinta,eilen ostin esim Telian  sukeltaneita osakkeita.Tuolla 225 terällä kaatuu jo aika järeä susipuu.Pari kertaa saanut oksikkaan kuusen kanssa painia tosissaan.Vas reisitasku melko hyvä puhelimelle,toinen paikka vas olkavarsi.Suojakuorista näkee,että puhelinta välillä murjottu

  Semmoisiahyviä kesäkäyttöön sopivia,paljon oikeissa paikoissa sijaitsevia vetoketjullisia(tai nepparit) taskuja omaavia raivaushousuja-takkeja ei oikein löydy.Kun tästä mennäään kohti syksyä,niin joku tavallinen työhousu on heti aamusta polviin asti märkä.Tuo vyölaukku(AJn ehdotus) on ollutkin jo kokeilussa,ei huono

   

   

  Nostokoukku

  Teeppä You-tube video kun sahaat ja samalla  toisella kädellä teet puhelimella osakekauppaa. Saattaa ylittää Metsä Manin katselukerrat. Jätä se puhelin sinne reppuun. Kestääkin paremmin kuin sadeveden ja hien huuhdottavana taskussa. Jos puhelinta pelottaa jäädä yksin, vaihda rohkeampaan merkkiin. Jos itselle tulee vieroitusoireita, totuttele vähitellen, yritä viedä kotona esim. roskapussi ilman puhelinta. Osta kevyet sateepitävät kuorihousut, pari numeroa isommat kuin tavallisesti käytät. Vetäise ohuiden työhousujen tai verkkareiden päälle. Raivauksen löytyy myös vedenpitävät puolihaalarit. Keskikesällä hiostavat molemmat, mutta syksymmällä aivan sopivat työntekoon. Jätkällä hyvä lista raivuulla tarvittavista asioista. Ei siinä tarvita kuin saha, mies ja työ-intoa. Työ neuvoo loput.

  pihkatappi pihkatappi

  Siirryin aikoja sitten lähinnä Usan osakkeisiin, kun sahasin muutaman kerran kiveen hexin firmoja selatessa. Nyt on pysynyt terä kunnossa.

  Visakallo Visakallo

  Olenkohan minä käsittänyt jotakin väärin, kun pidän raivauksilla ym. ulkotöissä puhelinta mukana juuri sen takia, jos minulle sattuisi jotakin, enkä pääsisi sinne repun tai auton luo apua hälyttämään.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 21)