Keskustelut Tekniikka Romanialaiset myy sahoja

Esillä 2 vastausta, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Romanialaiset myy sahoja

  räkänaurua

  Kuluneen viikon aikana Etelä-Savon poliisi on saanut useita ilmoituksia ympäri maakuntaa liikkuvista romanialaisista moottorisahakauppiaista. Ensimmäiset ilmoitukset tulivat Mäntyharjusta ja Juvalta.

  Ainakin kaksi kauppiasporukkaa on ollut liikkeellä Mikkelissä. Perjantai-iltapäivän aikana poliisi sai useita ilmoituksia kaupustelijoista. Poliisin tietojen mukaan ainakin Mäntyharjussa moottorisahaa on kaupiteltu 200 euron hintaan.

  Kaupusteltavat sahat ovat Steel-moottorisahojen näköisiä, ja niissä on joko tarra ”Steel” tai ”Stel”. Myyntityyli on lähellä tuputtamista, myyjät saattavat esimerkiksi lähteä kävelemään perässä.

 • suorittava porras suorittava porras

  ”myyjät saattavat esimerkiksi lähteä kävelemään perässä.”……..

  …mutta poistuvat varmasti juosten , jos mulle tulevat sahoja tyrkyttämään…tai raudoissa , jos sattuu perheen sinipukuinen ”nuoriso-ohjaaja” olemaan paikalla.

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Kauppa mikä kannattaa ja työnteolla henkissä pysyy,on vanha sanonta.Romanialaiset sahakauppiaatkin voisivat ruveta itse metsätöihin,tulisi ainakin opeteltua työntekoa.Samalla tulisi testattua nämä ”Steel/Stel” sahat,onko niistä puun purijaksi,vaiko veneen riipaksi.

Esillä 2 vastausta, 1 - 2 (kaikkiaan 2)