Keskustelut Tekniikka sahaviilat

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 29)
 • sahaviilat

  Merkitty: 

  olen  ihmetellyt  noiden  moottorisaha  viilojen kestävyyttä  kun  eivät kestä  kuin  muutaman  kerran  viilauksen  liekö viilat  liian  pehmyttä  vai  ketjujen teräs  kovenpaa  kun  tuntuu  että  kyllä  ne   aikaisemmin  paremmin  kesti  mahtaako  olla  tarkoituskin  saavat  paremmin  uusia   kaupan

 • petep

  Ostin kaksi ehkä hyväksi todettuja Stihlin viiloja ja toinen priimaa ja toinen ihan jotain muuta.  Ja kun laittaa viilat tähän Stihlin 2 in 1 hässäkkään näkee todella ISON eron viilojen välillä !!!

  Minne lie laatu kadonnut näistäkin ….

  rakentaja

  Vallorben viila on ainakin hyvä, taitaa olla sveitsiläistä tekoa

  Jätkä

  petep. En ole varsinaisesti käyttänyt Tilhi viiloja, kokeillut kyllä. Tilhin ketju on sen verran pehmeää ja tasalaatuista, että siinä ne toimivat hyvin.

  Minun tapanani on viilata pelkällä viilalla ja kopauttaa viilaa lähes joka hampaan jäkeen johonkin kovaan – mieluusti metalliin, silloin jäyste putoaa pois. samalla käännän viilaa, noin kolmasosakierroksen.

  Vallorben viiloja olen käyttänyt omissa sahauksissani ja niillä myös oppilaitoksen terät on teroitettu. Arska on myynyt ne kilpailukykyiseen hintaan, kun niitä ostetaan tusinoittain minä ja laatikoittain oppilaitos.

  Laatuviiloja kuluu n. kolme – neljä kpl teräketjua kohti, kun käyttää laatuketjuja ja niitä aina terävänä.

  Tomperi

  suattaa vaekuttaa viilan otavuuteen se että jos vettää ees taas vae pelekästään ns työntää….

  Jätkä

  Ottavuuteen se ei vaikuta, mutta jäyste voi tukkia hakut, ellei silloin/tällöin kopauta viilaa kovaa vasten. Viilaus tehdään vain työntäen, mutta samasta reiästä voi viilan vetää takaisin ilman viilan painamista hammasta vasten.

  Tomperi

  Kuulin kyllä, Virroilla on sahaliike joka toimittaa viiloja  ja sahoja esim toimitusmyyntinä. Löytynee hakusanoilla tarkemmat tiedot.

  Jätkä

  Se liike on Virtain moottorisaha. On ollut hyvinkin kilpailukykyinen metsäalan tarvikekauppojen suhteen. Erittäin paljon myynyt muutamille metsäoppilaitoksille sahoja ja mm työpukuja (Kilpailutuksella joka kerta).

  Rivena

  No nyt löytyi viilojen viila. 😁

  Pavekka

  Teevee shop kamaa😄

  heleniustimo6

  <p>Saako suomesta jostain vielä sarpin viiloja</p>

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 29)