Keskustelut Metsänomistus Sidokset

Tämä aihe sisältää 2 vastausta, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi A.Jalkanen 4 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 2 vastausta, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
  • Sidokset

    Keskusteluissa usein epäillään, aihellisestikin, kenen sulla kukin puhuu ja onko muidenkin kuin omalla asialla. Työnantaja ja työhistoria,yhteistyökumppani, vaikutta monasti asioihin suhtautumiseen. Tunnetuin jako lienee mhy/yhtiöt. Vähäinen kokemus, etenkin jos se on ainoastaan yhdestä työnantajasta tai yhteistyökumppanista antaa helposti lahkosaarnaajan varmuuden oikeassaolemisesta. Yritänpä listata tähän omaa kokemuksenhankintaa, palkkaa on maksanut ainakin muutma mhy, Hacman, Kaukas, Tehdaspuu, UPM, Metsäliitto, Enso-Guzeit, Tornator, Metsähallitus, Metsäkeskus, kaupunki, metsäoppilaitos, saha-ja puusepänverstas, sähköyhtiö, muutama koneurakoitsija ja useat metsänomistajat.Talkooluonteisesti olin mukana myös Luston toimintaa käynnistämässä. Perheessä on työkokemusta myös Metsäntutkimuslaitokselta ja huonekaluteollisuudesta. Suurin aika on kuitenkin kulunut kotimetsissä jotka on ollut omissa nimissä nyt 28 vuotta. Mielenkiintoista olisi lukea toistenkin historiasta!

  • Metsäkupsa Metsäkupsa

    Meikäläinen puhuu omalla suullaan,sidokset sitä luokkaa.Mhy:n hallinnossa olen ,mutta kuten olette huomanneet omaa linjaa edustan.Metsäliiton jäsenyys on,mutta puut myyty lähes aina omasta metsästä muille.”Työväenpuolueen” jäsenyys ollut vuosikymmeniä,mutta äänestetty väliin toista.Yleensä vanha sanonta,kenen leipää syö,sen lauluja laulat pitää paikkansa.

    A.Jalkanen A.Jalkanen

    Aika vähän on sidoksia freelancer-apurahatutkijalla. Metsänomistusta on, mhy-jäsenyys myös ja Metsäliitonkin (sijoitustarkoituksessa). Yksityistiekuntien hallinnossa mukana. Työkokemusta Metsäntutkimuslaitoksesta ja kahdesta yliopistosta. Jäsenyydet Suomen Metsätieteellisessä Seurassa, Tieteentekijöiden liitossa ja Animaliassa. Vihreä liikekin sydäntä lähellä.

Esillä 2 vastausta, 1 - 2 (kaikkiaan 2)