Keskustelut Metsänhoito Stihl Dynamic Vent

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 24)
 • Stihl Dynamic Vent

  Mitäs Stihl Dynamic Vent housujen omistajat ovat pitäneet kyseisistä housuista. Itsellä on ollut housut pari kuukautta ja olen ollut todella tyytyväinen housuihin.

 • Jätkä

  Noiden turvallisuus on täysin unohdettu, on tehty vain pätevän näköiset työhousut. Heijastimia ei ole nimeksikään, eihän sellaisilla varusteilla voi kukaan poiketa pikitien ulkopuolelle, eikä jalkaisin edes pikitielle.

  SekaSaha

  Äläs Jätkä nyt rupea heijastimista puhumaan, kun housuja käytetään METSÄSSÄ puita sahatessa! Kysymykseni koski tosiaan, että mitä kyseisten housujen käyttäjät ovat tykänneet niistä?

  Jätkä

  Kyllä nuo tekstiilimetsurit pitävät aivan välttämättömänä sitä, että on heijatusliivit ja heijastinkypärä ja kousut jotka heijastavat joka suuntaan. Nämä nimenomaa siksi, että Mopokuski näkee yölläkin Raivaussahahenkilön, vaikka hänellä olisi ”Päävalo” otsallaan ja takana vilkkuva aattenvärinen perävalo.

  Kai se on sekin, että ovat niin aikaansaamattomia, että pitää kuusituntista työpäivää tehdä kuusitoista tuntia. Kyllähän siinä jo ilta- ja aamuhämärät painavat päälle.

  Lisäksi heidän käyttämillään metsäteillä on niin vilkas liikenne, varsinkin pimeäm aikaan, että siellä jää auton yliajamaksi, ellei ole vähintään heijastettu ja mielellään värivalonauhoihin kiedottu. Oma kuulo ja huomiokyky kun on niin kehno, että ei näe, eikä kuule auton tuloa, vaikka ne varmaan pörisevät ja käyttävät ajovaloja.

  Gla

  En omista kyseisiä housuja, mutta kun itse teen töitä metsässä pääsääntöisesti yksin, tuollaisella heijastin- ja valovarustuksella ei ole mitään merkitystä. Todennäköisesti monella muullakin metsiään hoitavalla tilanne on täysin sama.

  Silloin kun moto on metsässä töissä, minä en ole. Raivaukset pitää olla tehty silloin, kun koneet tulevat töihin.

  Näyttää olevan hintaakin Stihlin housuilla sen verran, että ties montako vuotta vanhat tavalliset muutaman kympin enstex-housut saa jatkossakin kelvata.

  oksapuu

  Taas sitä asennevammaa havaittavissa…

  Kyllä ammattilaiset käyttää ammattilaisten suunnittelemia työkamppeita ja siihen on hyvä syy…

  Saattaa niillä muutaman kympin enstex-pöksyillä käydä moottorisaha hommissa kylmät. Turha nuukuus ei kannata…

  Gla

  Ehkä tuo asennevamma esti sinua havaitsemasta, että kirjoitin omia metsiään hoitavan näkökulmasta ja otin kantaa heijastimiin. Lisäksi kun Jätkä mainitsi raivaussahurista, siinä en viiltosuojattuja tarvitse. Moottorisahauksessa tietysti viiltosuojattuja käytän, mutta omissani ei yhtään heijastinta ole, eikä ne vaatteisiini mitään lisäarvoa toisi.

  Pahoittelut, jos kommentoin väärästä lähtökohdasta ja aiheutin ammattilaisille mielipahaa näin heti vuoden alkuun.

   

  arto

  Onhan noissa housuissa heijastin nauhat. Erittäin kevyet ja hengittävät muotoonommellut turvahousut.
  Sertifioidulla viiltosuojauksella, musta, oranssi ja khaki väritys,
  vetoketjulliset tuuletusaukot jalkojen takana, joustava housujen takaosa,
  heijastinnauhat, joustava sisäosa, vahvistetut polvet,
  kaksi vetoketjullista viistoa etutaskua, vetoketjullinen kännykkätasku,
  housujen alaosa repäisyn- ja vedenkestävä.     Jätkän painajainen ompelisi mustaa nauhojen päälle.

  oksapuu

  Noh, nuo avauksen pöksyt on kyllä viiltosuojattu…

  Eipä vedetä hernettä nenään, kyllä siellä omassa metsässä voi töitä tehdä ammattilaisten kamppeilla. Ovat näet mukavat käytössä ja heijastimet tulee kaupan päälle…

  Visakallo

  Eipä ne heijastimet vaatteissa koskaan pahasta ole. Onhan nykyisin paremmissa kuitunauhoissakin heijastintäpliä, eikä kukaan täysijärkinen niitä turhana niissä pidä.

  Visakallo

  Eipä tulisi mieleenkään lähteä omaankaan metsään muissa kuin ammattivaatteissa. Onhan se työnteko huomattavasti mielekkäämpää asiallisissa ja keliin sopivissa tamineissa.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 24)