Keskustelut Metsänhoito Stihl Dynamic Vent

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 24)
 • Stihl Dynamic Vent

  Mitäs Stihl Dynamic Vent housujen omistajat ovat pitäneet kyseisistä housuista. Itsellä on ollut housut pari kuukautta ja olen ollut todella tyytyväinen housuihin.

 • Mettämakuri

  Stihl advance x-light haalarimallina=housut jotka eivät tunnu miltään 😉

  petep

  Aloituksessa mainituista housuista reilun kahden vuoden kokemus ja ei moitittavaa.  Kevyet pitää eikä  kesälläkään  liian kuumat.  Tuossa katselin yhtä videoa äskettäin jossa ”metsuri ” oli sitä mieltä että sahahommiin riittää samanlainen vaatetus mitä hiihtolenkille  pakkaskeleillä .  Toki turvavarusteet siis päällä mutta ei tarvi olla kuin Michelinmies jos töitä muistaa tehdä .

  Ja haluan kyllä vielä kokeilla Merinovillakerrastoa mikä autuus se siitä tulee kun on kuulemma parasta mitä on keksitty.

  Ola_Pallonivel

  Ei ole kokemusta otsikon pöksyistä, mutta kommentoin silti. Jos talvella käyttää, katsoisin lahkeen rakennetta. Saako tiiviisti kengän päälle, että lumi pysyy ulkona? Kerääkö lunta?

  Sitten suuri määrä taskuja housuissa on melko turhaa. En minä ainakaan housujen taskuissa mitään pidä, paitsi rullamitta siellä joskus on. Jos heijastimet on tärkeitä, löytyy ne takista tai tarvittaessa heijastinliivit päälle.

  Seuraavan kerran, kun pöksyt uusin, aion kokeilla Huskyn technical robust housuja. Löytyy lahkeesta punkkisuojaa yms.

  Nyt itsellä jotkut Huskyn hinnat alkaen henkselihousut, jotka lienee 15 vuotta vanhat. Talvella tulee 10 kilon lumiköntit lahkeeseen painoksi, niin toisia tuommoisia ei tule.

   

  arto arto

  Merinovilla kerrastolle täysi 10.  Tuntuu kosteanakin lämpimältä (hiki vesi) kylmällä käytän päällä kosteuden siirtävää urheilukerrastoa. Lämpimällä ilmalla tuntuu viileältä. Suosittelen.

  Rane

  Kokeilin jonkin aikaa merinovillakerrastoa mutta kastuessaan aiheutti kutinaa.Muuten vaikutti hyvältä mutta ei sovi herkkäihoiselle.

  Metsä Kuusela

  Itselläni kokemusta monesta eri merinovilla kerrastosta. Kerrasto jossa paljon polyesteriä aiheuttanut kutinaa eniten, myös kerännyt hajuja. Polyamidilla höystetty kerrasto ollut kestävin, kutittamattomin, hajuttomampi. 100% merinovilla kerrasto paras, mutta herkin reikiintymään.

   

  Nimetön

  Muutaman kerran minäki merinovilla kerrastoa kokeilin ja sen verta kutisi että roskiin heitin. Merinovilla on kuuulemma karkiampaa ja pehmiämpää, yks merinovilla paita mulla kans ja ei se kutise, kuivaa vaan äärettömän hitaasti.

  Jätkä

  oksapuu:”Taas sitä asennevammaa havaittavissa…”

  Niin todellakin. Ammattilaiset käyttävät työnantajan antamia turvavarusteita / työpukuja, kenkiä, kypäriä, käsineitä . Heillä ei kukkaroon synny painetta, vaikka tuollaiset housut menisivät parissa kuukaudessa ja maksaisivat tonnin.

  Jospa oksapuu yrittäisit jotenkin pärjätä asennevammasi kanssa…

  oksapuu

  Paitsi että metsurit alkaa olla lähes kaikki y-tunnuksella ja ostaa itse kamppeensa…

  Eikä metsänomistajatkaan niitä ilmaiseksi saa. Jossain perinnepäivillä sitten sarkapuvulla, flaneli paidalla ja karvahatulla…

  Jätkä

  Kuitunauhoissa on heijastinta ihan muusta syystä kuin metsätyötä tekevän henkilön turvallisuuden takia.

  Kuitunauhoitettu puu tai merkkikeppi ei pysty väistämään päälle tunkevaa konetta, mutta metsässä valoisaan aikaan toimiva tervejärkinen henkilö kyllä älyää sen verran, ettei jää mopokuskin ruhjomaksi. Pimeässä metsässä ei töitä tehdä muuten kuin koneilla.

  Kuitenkin olen aivan varma, että palstalaisista monikaan ei ole käyttänyt viiltosuojahousuja ja – saappaita vuodesta 1968 lähtien aina, kun on M-sahan kanssa touhunnut metsässä. Samoin kypärä, turvakäsineet ovat siitä ajasta lähtien kuuluneet varustukseen.

  Jätkäpä on , uskokaa huviksenne!

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 24)