Keskustelut Tekniikka Stihl ms 211 hyytyminen

Esillä 3 vastausta, 31 - 33 (kaikkiaan 33)
 • Stihl ms 211 hyytyminen

  Merkitty: 

  Vuosmalli 2011 oleva saha on nyt pari vuotta temppuillut, eli välillä käy ihan ok ja välillä hyytyy kun kaasuttaa. Kaasari ja äänenvaimennin putsattu eikä päällisinpäin näy mitään kulumaa. Sahalla sahattu maksimissaan 100 tankillista. Bensana olen käyttäny 98E ja teboilin 2-t öljyä. Kaasarin vaihto edessä vai mikä?

 • Tolopainen

  Meillä ei sahoja kumarrella, jos on sahaksi alkanut pitää pelittää tai joutuu reserviin. Onneksi on kunnon vanha ms 250, sillä kun sivaltelee, kyllä lastut pöläjää ja on  sahan äänikin ei mitään turinaa.

  Pavekka

  Noilla sahamaakareilla on joskus vähän peiliin katsomisen paikka. Pitäisi tehdä tuotteita joita käyttäjät osaa käyttää. Vaikka lainsäädännöstä nuo vaatimukset tulee. Stihl tuolla postikiellolla yrittää perusperehdyttää ostajia. Kyllä kiltisti kuuntelin kun myyjä kävi läpi. Huskin mark kakkonen ja autotune kakkonen pitäisi toimia reaaliajassa. Ei enää odotteluja tai kiekotuksia.

  husku550xp

  Nyt on 500i hommattu. Olisi kiva laittaa Tolopaisen 250 rinnalle ja näyttää että miten se puru lentää. Ei voi sanoa muutakuin että käsisäätöisiin ei ole enää paluuta. Onse vaan niin rajupeli.

Esillä 3 vastausta, 31 - 33 (kaikkiaan 33)