Keskustelut Luonto Sudet…

Esillä 9 vastausta, 91 - 99 (kaikkiaan 99)
 • Sudet…

  Huomasin tässä äskettäin mieleisen uutisen. Susikanta on kasvanut jopa 300 yksilöön. Ei tarvinne perustella. Kaikki varmaan tietävät kuinka oleellinen osa luontoa tämä ravintoketjun huipulla oleva petoeläin on.

 • oksapuu

  Kalle Kehvelille tiedoksi että säästä johtuvia satovahinkoja ei enää nykyisin maataloudessa korvata…

  mettämiäs

  ”annettaisiin heidän käyttää järeämpiä karkotusmenetelmiä? Esimerkiksi kuula-aseet, laseraseet, ilotulitteet jne.”

  Voi herran jestas sentään…

  Marjametsä

  Lapin mies ei paljon etelän koohotuksista välitä, napsauttaa kuulan kalloon kohdatessa, eikä siitä sen suurempaa numeroa tehdä, mitäpä sitä hyväksi havaituista perinteistä luopumaan.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  No mitä mettämiäs ehdottaisi? Jotenkin susien ihmisarkuus pitäisi pitää yllä. Kaatolupaa ei saa satunnaisten pihakäyntien perusteella vaan vasta kun yksilöstä on vakavaa haittaa.

  Haba Haba

  Lapin miehen sanaan voi aina luottaa… kyseinen henkilö voi tulla vaikka kertomaan sudelle kaskuja.

  Tolopainen

  Jos susi syö vuosittain muutaman hirvikoiran ja arvottoman lampaan. Mitkä ne vahingot on. Valtio korvaa moninkertaisesti vahingot. Myös aslakan  porot, vaikka Lapissa ei ole edes susia.

  Lampaat ei kelpaa edes mihinkään teurastamoon, eikä kukaan ole kiinnostunut villasukat makuisesta jänteisestä lihasta.

  Kalle Kehveli

  Lammas lienee huonointa lihaa poron jälkeen, mitä on tarjolla. Täysin syömäkelvotonta. Lampaita niin kuin porojakin kasvatetaan vain ylimitoitettujen petovahinkokorvausten takia. Korvausjärjestelmä pitäisi lopettaa ja säästää veronmaksajien rahoja. Tässä maassa on paljon mätää.

  Tolopainen

  Susikaan ei syö sikaa.

  Jätkäpätkä

  Ei taida Kalle Kähveltäjällä vihreän aatteen edustajallakaan olla varaa maksaa niin paljoa kovempaa hintaa kaupan vilja tuotteesta tai salaatista että saataisi maksettua viljelijälle satokorvausten osuus. Vai oliko Kähveltäjällä aina niin kova palkka että yhden tulottoman vuoden olisi voinut silloin tällöin tehdä väliin?

  Lopetetaan kaikki tukeminen, myös vesihuollon ja ulkomailtahan saa…

Esillä 9 vastausta, 91 - 99 (kaikkiaan 99)