Keskustelut Metsänhoito Suojelualueet

Esillä 6 vastausta, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Suojelualueet

  Merkitty: 

  Tietääkä kukaan, , mistä löytyisi suojelualueet maittain, absoluuttinen hehtaarimäärä ja suhteellinen elikkä montako prosenttia ko valtion maista on suojelun piirissä. Vaikkapa edes Eu maista.

 • Per Ä Reikäs

  Suojelu alueilla EI saa tulia tehdä

  Säilykkeitä kylminä

  Tolopainen

  Kun Grönlanti on joskus ollut vihreä saari. Niin miten se on ollut mahdollista, kun sanotaan että ilmasto lämpenee. Silloin on pitänyt olla huomattavasti lämpimämpää kuin nykyään.

  kaapo123

  No Hanski:Ekologia–kirja, Lunkka:Maapallon ilmastohistoria–kirja.Näissä tietoa Grönlanninkin elämästä.Nyt on myös sillai,että suojelualueiden vanhat metsät lahovat maahan,kun puille tulee ikää 500 v eli puut elää vain 500 v ja jotku harvat puut voi elää 3000–9500 v. Meillä Suomessa vanhin puu,mänty 800 v. Joskus päiväntasaajalla on ollut kuivaa ja kylmää ja ylempänä lämpimää.Kaupunkien virkistysmetsät pitää hoitaa ja hakata.Suomessa on kaatunut puita ihmistenkin päälle,esim Oulu,Siikainen,jne..Ihmisiä on kuollut kun puu kaatui päälle

  Visakallo Visakallo

  Suojelualueita on niin eritasoisia, että tarkkaa vertailua on vaikea maiden välillä tehdä. Euroopan maista tiukasti suojeltuja metsiä on Suomessa eniten.

  Tomperi

  Kansainvälisesti vertailtuna suomalaiset suojelualueet eivät ole tiukasti suojeltuja. esimerkiksi metsästys on sallittu samaten kuin laidunnus varsin vapaata on liikuminen marjastus kalastus yms…. tiukkuus kaukana.

   

  kaapo123

  Mutta suojelun alueen vanhat metsä silti lahoaa,kun puut ei elä kuin 500v eli miljoonassa vuodessa jo monta vanhojen metsien kuolemaa ja jo 10 000 v,niin puita lahonnut jo monta kertaa.Semmosta suojelu on oikeesti luonnossa

Esillä 6 vastausta, 1 - 6 (kaikkiaan 6)