Keskustelut Metsänhoito Suomen metsät ja ilmasto

Esillä 5 vastausta, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Suomen metsät ja ilmasto

  http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/mets%C3%A4/iiro-viinanen-syytt%C3%A4%C3%A4-mets%C3%A4talouden-puolustajia-itsekk%C3%A4iksi-ess-ss%C3%A4-1.208461

  Oheisessa tekstissä Iiro Viinanen syyttää Suomalaisia metsänomistajia ja teollisuutta itsekkäiksi ja ilmastosta välinpitämättätömiksi. Suomalaisella metsänhoidolla on viimeisen sadanvuoden aikan lisätty puustopääomaa=( Hiilinielua) n.miljardilla kuutiolla ja samalla metsien vuotuinen kasvu on yli tuplaantunut. Ja vaikka hakkuita lisättäisiinkin lähelle 100 miljoonaa kuutiota, puustopääoma jatkaa kasvuaan eli hiilinielu ei vaarannu lainkaan. Mutta jos metsät museoidaan, jätetään hoitamatta ja hakkaamatta niin kasvu tyrehtyy, silloin metsistä tulee todella suuria päästölähteitä. Jotenkin on jäänyt sellainen kuva tutkijoiden lausunnoista etteivät he halua ymmärtää tai hyväksyä tätä tosiseikkaa, miksei? Onko taustalla hiilikaivosraha?

 • vajaakantti

  Iiro, tuo vanha vihervassari!

  Jätkä

  Taitavasti Iippo Vinetto pysty kuitenkin hämäämääm aikanaan politiikassa, jossa hän näytteli menestyksekkäästi Patamustaa Porvaria ja pienituloiset kaupan kassat – siivoojat ja sairaanhoitajat häntä riemurinnoin ja ylpeästi äänestivät.

  Metsuri motokuski

  Iiro on uudesti syntynyt. Nyt kun hyvä veli verkosto on hylännyt on aika muille asioilla. Harmi avain että hän usein kritisoi juuri niitä asioita joissa on ollut päättämässä tai jättänyt päättämättä.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Yksi aikaansaannos Iirolla oli kelvollinen. Hänhän kaatoi maa- ja metsätilojen ostolupa menettelyn.

  Se ei näköjään auta siihen että hän ymmärtäisi metsästä jotakin.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Aimo Jortikka

  Ehkä hän siitä juuri katkeroitui, kun ei saanut aikoinaan lupaa ostaa metsää vaikka olisi halunnut.

Esillä 5 vastausta, 1 - 5 (kaikkiaan 5)