Keskustelut Metsänomistus Susi saa nopean tappotuomion kaupunkialueella

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 36)
 • Susi saa nopean tappotuomion kaupunkialueella

  Susi oli kulkenut päivänvalon aikaan alueella sijaitsevien asuinrakennusten pihoilla.
  Turun Ohitustiellä tehtiin perjantaina aamulla kello 06.18 näköhavainto sudesta.

  Paikallisten riistanhoitoyhdistysten (Maskun alue/Turun Seutu) petoyhdysyhenkilöiden vahvistamien havaintojen mukaan susi oli liikkunut päivän aikana mm. Ohitustien ja lentokentän maastoissa.

  Sudesta tehtiin iltapäivällä noin kello 16 tuoreita jälkihavaintoja Moisiontien ja Tampereen valtatien välisellä alueella.

  Poliisi ja Turun seudun riistanhoitoyhdistyksen toimijat jäljestivät sutta noin kello 17-19.30 välisenä aikana Moisiontien, Vaistentien, Vähämoisiontien ja Tampereen valtatatien (VT 9) välisellä alueella.

  Poliisi oli antanut tilanteessa määräyksen, että susi lopetetaan, jos se havaitaan kyseisellä rajatulla alueella.

  Jäljestys lopetettiin tilanteessa, jossa suden todettiin suurella todennäköisyydellä poistuneen kyseiseltä alueelta Tampereen valtatien itäpuolelle alueelle, joka ei ole asutuksen välittömässä läheisyydessä.

  Jäljestystä haittasi kohtalainen lumisade ja kova tuuli.

  Jäljestyksessä tehtyjen havaintojen mukaan susi oli kulkenut päivänvalon aikaan alueella sijaitsevien asuinrakennusten pihoilla.

  IS

 • Aukusti

  Minä kun erehdyin jo luulemaan otsikon perusteella, että on tehty uusi päätös susien lopetuksen suhteen!

  Että saisi tappaa suden kaupunkialueella. Kun on noita suuria kaupunkeja olemassa, kuten esim. Kajaani, Kemijärvi, Rovaniemi jne.

  Epäilenpä pahoin, ettei niitä rajatulle alueellekaan anneta tappolupia kuin etelän kaupungeissa.

  Puun takaa

  Susiongelman ratkaisu on hyvin yksinkertainen. Poliisi antaa välittömästi lopetusmääräyksen ihmisasumusten lähelle tuleville susille koko valtakunnan alueela samalla tavalla kuten Etelä-Suomen suurten kaupunkien alueella on käytäntö. Mitään muuta ei tarvita, ja kaikki ovat tyytyväisiä, sillä ihmiset ovat EU:n perustusasiakirjan sekä Suomen perustuslain mukaan tasa-arvoisia asuinpaikasta riippumatta.

  jees h-valta

  Ihmisasutuksen lähelle tuleva läksi ihan omin voimin ulos kaupunkialueelta Turussakin. Kyllä tuo riittää ja jos ei lähde VAIN poliisi käy sen lopettamassa.

  suorittava porras suorittava porras

  Tarkennus:

  Poliisi antaa kyseisen tehtävän SRVA-ryhmän tehtäväksi ja ainoastaan johtaa tehtävää . Ryhmä joko karkottaa tai eliminoi pedon. Metsästyslaki ei koske tätä toimintaa. Ainoastaan riittävästä turvallisuudesta ampumistilanteissa on huolehdittava. Toimittaessa saadaan käyttää valolaitteita , ajoneuvoja ja jopa normaalissa metsästyksessä kiellettyjä pyyntivälineitä.

  ”Puun takunen” kiteytti ansiokkaasti sen mihin pyritään. Kansalaisten tasa-arvoisuuteen petojen suhteen . Jos peto jolkottelee asumusten tuntumassa , ei toimenpiteisiin saa vaikuttaa , onko asumus rakennettu puusta vai kivestä.

  jees h-valta

  Mielestäni ei ole kyse mistään ruuan etsinnästä vaan vaeltavan yksinäisen suden osumisesta asutulle alueelle. Ei niillä ole navikaattoria reittivalintoihin.

  Leevi Sytky Leevi Sytky

  Surkea raukka on se, joka tappaa eläimen moottorikelkalla. Hyi saatana!

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Tuttu sorkkaeläinlaiduntaja kertoi minulle luottamuksellisesti, että susi oli lähtenyt juoksemaan kilpaa hänen maasturinsa kanssa, mutta oli vahingossa jäänyt sitten alle ja kuollut.

  Toinen kertoi, samoin luottamuksellisesti, että susi oli vahingossa osunut hänen luotinsa lentolinjalle. Sekään susi ei ollut selvinnyt talvesta.

  Muutama vuosi sitten susipari jolkotteli tästä kilometrin päästä länteenpäin. Saarijärvellä hävisivat jälkiensä päästä, eikä kukaan niitä löytänyt, vaikka toisella oli pantakin.

  Der Steppenwolf

  suorittava porras suorittava porras

  …20 tonnia /panta x 9 + muut kulut = on pyöreästi 200 000 euroa , että on saatu levitettyä petoja ihmisten riesaksi muualle Suomeen???! 🙁 🙁 🙁

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Tulisi tänne minun pihaani, niin saisi sangollisen koiranruokaa joka päivä että jaksaisi kunnolla paimentaa hirviä. Ja tappaa niitä.

  H-vallan kriitikko

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013020916656486_uu.shtml

  Nälkä sillä susi rassukalla taitaa olla. Kaivannee niitä Antonin koiran ruokia, kai?

  Tietääkö muuten joku, (”ihan aikuisten oikeasti”) kuika iso susi ”tiimi” tarvitaan aikuisen hirven kaatamiseen?

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 36)