Keskustelut Metsänomistus Susista ja maataloustuista

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 65)
 • oksapuu

  Joko Ode on saanut päätettyä mistä ostaa haketta ensisyksynä Vuosaaren voimalaan?

  IL:n mukaan Helen tarjoilee 26% korotusta sähkön hintaan…

  markules

  Se että käyttää verbiä ”kaadetaan” kertoo jo aika paljon asenteesta vaikka muuta yrittääkin selitellä. Tuskin sanoisi että rahaa kaadetaan luonnonsuojeluun.

  Marjametsä

  Eräs tuttu lopettelee tässä juuri toimintaansa, kyllästyi ruokkimaan susia tuotantoeläimillä, oli niin sanotusti viimeinen pisara joka katkaisi kamelin selän. Nyt on maat jäljellä ilman toimintaa ja hieman auki mitä niillä aikoo tehdä, alustavasti suunnitteli keskittävänsä toimintansa siihen mistä saa parhaat tuet, se tuottaako toiminta mitään kansantaloudellisesti on ihan sama. Yhteiskunnallinen ajatus taustalla oli että ”sitä saa mitä tilaa”.

  Kalle Kehveli

  ”Eräs tuttu lopettelee tässä juuri toimintaansa, kyllästyi ruokkimaan susia tuotantoeläimillä” 

  Pari laumanvartijakoiraa olisi pitänyt hukat loitolla. Kyllä sudet on tekosyy kannattamattomalle toiminnalle.

  pystykorvat

  Kalle Kehveli

  ”Pari laumanvartijakoiraa olisi pitänyt hukat loitolla. Kyllä sudet on tekosyy kannattamattomalle toiminnalle.”

  Sitkeästi elää legenda laumanvartijakoirista. Niillä ei ole mitään jakoa  näitä arktisen alueen susia vastaan. Suden koko kasvaa mitä pohjoisemmmaksi mennään. Ne espanjan sudet ovat mitättömän kokoisia verrattuna täkäläisiin.

  Pärjäisikä laumanvartijakoira tai pari  hirvelle  ei. Susi pärjää.

  rööri roope

  Ei kukaan tuottavaa toimintaa lopeta susien vuoksi.Muut syyt on takana.

  pikkutukki

  Soininvaaralla voi olla älyä , mutta ideologia nollaa järjen . Politiikassa sellaisia on paljon . Vaalikarjan tulisi analysoida tarkemmin puolueesta riippumatta , minkälaisia ihmisiä halutaan päättämään asioista . Nyt osa äänestää pelkän viihdearvon tms. perusteella .

  jees h-valta

  Sudet on hyvä tekosyy lopettaa. Kun alkaa olla tuotto nolla eikä mieltä jatkaa on kumarrus metsästysfriikeille laittaa se susien syyksi.

  Visakallo

  rööri: ”Ei kukaan tuottavaa toimintaa lopeta susien vuoksi.Muut syyt on takana.”

  Näin todennäköisesti onkin, mutta kyllähän susivahinko tai joku muu vastaava on silloin helposti se viimeinen niitti. Jos olen oikein ymmärtänyt, ei täällä palstalaisilla kovinkaan monella tuotantoeläimiä ole, joten eipä niitä vahinkoja ja ongelmiakaan silloin tule.

  jees h-valta

  Susien tappamat ja vahingoittamat tuotantoeläimethän ovat parasta kauppaa tilalle. Niistä sentään saa silloin hyvän korvauksen.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 65)