Keskustelut Tekniikka Taukovaunu/omavalmiste

Esillä 5 vastausta, 11 - 15 (kaikkiaan 15)
 • Taukovaunu/omavalmiste

  Merkitty: 

  Elikkäs onko kukaan rakentanut itse taukotupaa, jota vedetään henkilö/pakettiautolla? Siis trailerin tai isohkon perävaunun rungolle? On tietysti olemassa valmiita asuntovaunujakin mutta haen nyt sellaista versiota, johon saisi kaminan/muun lämmittimen varusteiden kuivausta varten.

 • Jätkä

  Toki uiva sauna oisi ihana, mutta se vaatisi oikeastaan järven…

  Jos sattuu jo omistamaan trailerin tai kookkaan perävaunun, niin sillähän olisi helppo kuljettaa mittojen mukaan tehty taukotupa, jonka voi ”pudottaa” savotan lähelle ja vinssata kyytiin, kun vaihtaa maisemaa. Olen nähnyt aika käteviäkin ratkaisuja – saunoja ja nukkuma-aittoja.

  Hyvällä kuljetus-moodilla voisi olla mökki ja sauna erilliset rakennukset.

  Nerkoolla tekevät oivallisia ponttooneita mittojen mukaan!

  Rane2

  Lähes täydellinen,vain sauna puuttuu.

  Remie

  Meillä tällä on sellainen että sauna vaatii aina rakennusluvan. Vanhus vei saunan pyörien päälle rakennetun Sammattiin , kertoi 400€ sakosta kun vei ennen kun oli siihen lupa, luvan yhteydessä perittiin. Aika raju menetelmä. Tuo on sellainen asia jos kysyy niin lupa tarvitaan , ja jos ei kysy niin kukaan ei puutu. Taukotupa on erikseen siinä saattaa olla se ero. Aloin rakentamaan autotallia, siihen tarvitaan täällä lupa aina, muutin kuviin viime hetkellä vaja ja lupaa ei tarvita, vain ilmoitus, täällä 50m2 saa rakentaa ilmoituksella. Totta, ja vaja se on auto ei ole koskaan käynyt siellä joten olin mennä omaan halpaan.Eihän meidän autot ole 60 vuoteen olleet tallissa.

  Per Ä Reikäs
  Per Ä Reikäs

  https://m.youtube.com/watch?v=3mL2Rov_YmE

  Tuossa on monen tyylistä mallia

Esillä 5 vastausta, 11 - 15 (kaikkiaan 15)