Keskustelut Metsänhoito Turvakengät

Esillä 6 vastausta, 161 - 166 (kaikkiaan 166)
 • Turvakengät

  Metsurin turvakengät hakkuulle olisi ostoslistassa onko teillä arvoisat ammattilaiset suosituksia?Tuossa katselin esimerkiksi Stihl DYDAMIC GTX NAHKATURVSAPAS 315,00

 • petep

  Saappaita en ole  muutamaan vuoteen pitänyt omissa puuhasteluissa. Viime viikolla olisi ollut saappaat paikallaan . Lunta noin 60 cm ja ”välikerroksessa ”  lumi ihan märkää . Siellä sitten kastuu housut ja sen jälkeen kastuu kengät yläkautta ja loppu onkin sitten historiaa.  Kengät Stihlin kengät ja on Goretexiä mutta ihan kelvottomat tuollaiseen olosuhteeseen .

  Jätkä

  Sadelahkeet ovat paksussa suojalumessa hintansa väärtit. Vaikka jeesusteipillä kiinni kenkiin aamulla ja vasta illalla pois.  Koitettu on – ja toimii!

  Mettämakuri

  Stihl gtx. kenkien pohjat on  liukkaat pakkasilla .Sievin timber gt:ssä myös liukkaat, ainakin vanhemmissa malleissa.

  Visakallo Visakallo

  Sievi on aivan uusimmissa malleissa panostanut pohjiin, nyt ne pitää hyvin.

  Kipi Kipi
  Tikkula

  Huskun kalvokenkä oli minun jalkaani nilkasta, varresta liian jäykkä. Joten ostin silloin norm nahkakengän oisko ollu classik tms. Vuosi sitten ostin hankkijan poistomyynnistä jonssen vastaavat 50€. Huskut nastoitin ,pohjat liukkaat pidän talvikeleillä, jonsseja kesäisimmillä keleillä. Ei kauheasti käytetty kumpiakaan, mutta alkaa nahka kärjen osalta rikkoontumaan kummassakin. En kyllä kalvokengistä maksaisi paljoa lisää. Tuskin kestävät vedenpitävinä metsässä pitkään. Pelkkä nahkakenkäkin hyvin rasvattuna on ihan hyvä kun ei ihan vedessä liota pitempää aikaa. Mutta se että ainakin noi klopottimet tosi liukkaat pakkasella, vaatii ne nastat.

Esillä 6 vastausta, 161 - 166 (kaikkiaan 166)