Keskustelut Tekniikka Työturvallisuus kohdallaan

Viewing 8 replies - 11 through 18 (of 18 total)
 • jees h-valta

  Jätkä voi olla huoletta, en aio joukkoraivaus/enkä joukkoraivouksiinkaan. Kyllä olen metsässä aivan yksintyöstäjä ja sinällään en enää juuri ole raivaussahaan tarttunutkaan. Raivaan konttaamalla moottorisahan kanssa. Ei putoa korkealta eikä pudota ketään korkealta.

  Jätkä

  Se on hienoo Jeessi. Kuitenkin sinun pitää varoa, kun poikasi tulee riehumaan sen pitkäputkisensa kanssa, se kun yltää niin kauas, että samoilta jalansijoilta saa aarin liipattua.

  kuusessa ollaan

  Jotenkin vaan on valitettavasti osannut odottaa tälläisiä uutisia, paikoillen sellaisia ”urakkaryhmiä” näkynyt raivuulla, että ei mitään tolkkua.

  pihkatappi

  Palstan loppu on työturvallisuusriski porukalle. Joku veistää sitä viimeistä puskaa ja sitä on enää muutama aari jäljellä, mennään jelppimään että päästään pikemmin pois.

  wanhajätkä

  Tulee mieleen että olikohan kyse kuitenki kiivaudesta johtuneesta miekkailuotteliusta….vaikeeta muuten ymmärtää

  Nyt puhun kokemuksen syväällä rintaäänellä. Syksyllä ohjasin kymmenkunta arabia raivaamaan. Arvaatte että vaativampi homma. Niillä aavikoilla ei ole taimia harvenneltu. Olipa se todella kädestäpitäen opetusta. Työturvallisuus sielläpäin ei kuulu kulttuuriin. Eli ne seikat edellä edettiin. Ei edes kunnollista yhteistä kieltä. Tapaturmilta vältyttiin. Arvaatte että kaikki mahdollinen meille itsestäänselvyydet oli pakko mennä läpi. Harmi että vastaanottokeskus ei antanut ku kolmen viikon jakson työelämään tutustumiseen per jätkä. Suurimmasta osasta tuli kyllä ihan tosijätkiä raivaamaan. Neljänmetrin keppi pyörähteli koealoja ja tekemisen ilo paistoi kasvoilta. Lopetettiin ku lunta tuli yli polvitaipeen. Keväthangilla uusiksi.

   

  Rane2

  Nimim.Jätkän viimekesäisiltä savotoilta.Huomatkaa miten tarkasti puun tyvi siirtyy juuri pölkkypinon päälle katkottavaksi.

  https://www.youtube.com/watch?v=YW8AIwgPsZc

  Jätkä

  Tuo pätkä on edelliskevään leiririppikoulusta, jossa tyttöystävän kanssa hieman harjoiteltiin – myös konkelon laukaisua, se osa on sensuroitu.

  Visakallo

  Oliskohan mummelilla paljonkin rahaa ja ommaisuutta?  Nuoremmat keksi juottaa hänelle muutaman pullon kaljaa ja sitten laittaa saha käteen toiveissa, että jos vaikka sattuis jotain..!

  Nimimerkki: Perintöä odotellessa!

Viewing 8 replies - 11 through 18 (of 18 total)