Keskustelut Tekniikka Työvaatteet

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 59)
 • Työvaatteet

  Onko viiltosuojavaatteet  sekä hengittävät ja säänkestävät housut ja takki mukavat käytännössä käyttää.  Harrastelijalle turvavaatteet on kallis investointi. Löytyykö keltään kohtalaisen hyviä käytettyjä vaatteita sopuhintaan

 • isaskar keturi

  Itse suosin asianmukaisia vaatteita. Viiltosuojahousuja myös raivatessa, niin säästyy pahemmilta mustelmilta ja naarmuilta jaloissa, vaikkei jalkoja sahaakkaan. Suojaavat myös kannokossa ja risukossa.

  Voi olla kalliit, mutta laadukkaat kestää kauan, mikäli ei sahaile niitä.

  Tolopainen

  Ei Latelakaan tarvinnut mitään suojavarusteita, kun moottorisahalla puuta kaato. Vaikka teki kaatokolon väärälle puolelle, puu kaatui oikeaan suuntaan.

  arto arto

  http://Oregon Yukon metsurin housut Eipä nuo kalliit ole housut 99.90 e  motonet

  Nostokoukku

  Vähän kalliimmat ovat kestäviä ja lisäksi istuvat hyvin päälle. Mutta hengittävää ja säänkestävää ei ole olemassakaan. Hirvipassissa ehkä hengittävyys riittää, mutta ei ruumiillisessa työssä

  miksuliini65

  Rippuu mitä olet valmis Maksamaan vaateissta nyrkisääntö 300 .hosuhin 300.takiin -rupeaa olmaan istuvuus kohdalaan myös kestää sadetta vähän aikaa halvoissa istuvuus heikkoa hva sitilin kapeitta löytyy tossa rahassa

  Nostokoukku

  Sateenpitävyys ja hengittävyys ovat kaksi eri asiaa. Niitä ei ole vielä onnistuttu yhdistämään. Kaikkein kurjimmalta tuntuu kastua sisältä päin.

  Jätkä

  Tolopainen. Late ei olekaan mikään tekstiilimetsuri, ne ovat täällä kehuskelemassa hienoista varusteista ja niiden teoreettisista ominaisuuksista. Käytäntö on tutkimatonta.

  Siihen se sitten tyssääkin.R-sahoista poistetaan ensitoimena sektorisuoja, mutta kengät, housut ja turvakäsineet ovat viimeisen päälle, vaikka sään salliessa voisi varsin turvallisesti työskennellä ilman rihmankiertämää. Aataminasu hengittää kyllä.

  Reima Muristo

  Kamppeet maksanevat 200€, josta tulopuolelle tulee 85€. Hinnaksi jää 115€. Ei muuten missään nimessä kannata edes harkita käytettyjä.

  miksuliini65

  Jätkälle jos poistat Rs.shasta sekotori  suojan voi jäädä Liksat saamatta työtampaturmassa.Kielii yleistä ongalmasta alalla taksat ja liksat puristettu monta vuotta sitten minimiin

  Reima Muristo

  <p>Jätkällä ei ole myöskään hampaita. Pörisee palstalla täysin estottomasti.</p>

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 59)