Keskustelut Tekniikka Työvaatteet

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 54)
 • Työvaatteet

  Onko viiltosuojavaatteet  sekä hengittävät ja säänkestävät housut ja takki mukavat käytännössä käyttää.  Harrastelijalle turvavaatteet on kallis investointi. Löytyykö keltään kohtalaisen hyviä käytettyjä vaatteita sopuhintaan

 • Jätkä

  Jätkä poistaa sahasta ”sekotori”  suojan vain siksi aikaa, kun vaihtaa eri kokoiselle terälle sopivan sektorisuojan tilalla. En ole koskaan sahannut ilman sektorisuojaa, mutta nämä ”työn sankarit” merkkipukuineen hosuvat ilman niitä.

  miksuliini65

  Ne on niitä jätkän jutujja kuin kouluti Metserita maailma on muututunnut siitä paljon Nykyään on metsäpalveluyrittäjiä tai ulkomaalisia duunereita Ei nykyään kusimettän sahajille ole maksvaa isäntää Kaikki nykyään motopuuta ulkomist tekee rs hommat parahaammat kaateleet pihapuita .

  Jätkä

  RS-hommatko muuttuneet???

  Mikään muu ei ole muuttunut kuin se, että enää ei juurikaan ulvo metsässä Jonsereds-sahat.

  topintam

  Hyvin pärjäilee Msahahommissa kun laittaa viiltosojahousut ja kengät. Sahaakin on mukava pyöritellä ja puita nostella reisiä vasten kun on vähän housussa pehmustetta.

  25v sahuutellu niin ilman ei kyllä mielellään sahaa käyntiin laita,,heti on semmonen mitäjos fiilis vaikka kertaakaan ei ole karannut.

  Käytetytkin hyvet, viimeiks ostin HQ nahkaturvakegät 25e, sadehousut 8e ja kyppäräkuulosuojat 10e!

  Turvahousuja kuitenkin tulee senverran ahkeraan puettua että nyt ostin stihlerin ultralight pöksyt oikeen vartavasten kesäkeliin. On kyllä hyven tuntoiset vaikka entisetkin vähän iäkkäämmät ammattimallit. Eurulla sai viimeisintä tekniikkaa :). Sääsket kyllä puree persiiseen sen verran hyvin hengittää!!

  Tolopainen

  Näppärä metsuri ostaa Kevlar kangasta ja ompelee itse turvahousut. Mikään ei ole niin helppoa kuin housujen teko Armankin osaa.

  Reima Muristo

  Palsta-ammattilaiset sotkevat jokaisen asiallisen keskustelun.

  Tietysti turvahousut rakennetaan iso-isän pussihousuista joiden lahkeisiin tungetaan saunankiukaan pakoputken ylijäämät.

  Tolopainen

  Taitaa muristonkin viiltosuojahousut olla vielä kaupassa ja metsähommat aloittamista vaille valmiit. Tähän aikaan vuodesta teemme pystykarsintaa hangen päältä, ylettää metriä korkeammalle.

  MJO

  Näppärä metsuri ostaa Kevlar kangasta ja ompelee itse turvahousut

  Ihme köyhäilyä..

  Kalle Kehveli

  Tähän aikaan vuodesta teemme pystykarsintaa hangen päältä, ylettää metriä korkeammalle.

  Eihän siellä raahessa pitänyt olla lunta vielä muutama viikko sitten…

  Tolopainen

  Sanopa muuta Kalle. Nyt sitä on kun tarvitsemme työalustaksi.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 54)