Keskustelut Luonto UPM ja SE

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 190)
 • UPM ja SE

  UPM sulkee paparikoneen Raumalla. SE sulkee Kiteen sahan, lomautta kaikkien sahojen työntekijät. Lomauttaa myös Inkeroisten paperitehtaan työntekijät, käytännössä on alku koko tehtaan sulkemiselle (vrt. Kiteen sulkemisen perustelut).

  Kaikki nämä ovat upeita päätöksiä yhtiöiltä. Metsien hakkuut vähenevät, liikenteen päästöt vähenevät (puu- ja kemikaalirekat). Kymijoen saastuttaminen vähenee.

  Kiinalaiset alkavat järkiintyä ja unohtavat Euroopan perukoille rakennettavat tehtaat.

  MG tehdashankeet tulevat saamaan melkoisen valitustsuman vastaansa.  Toivottavasti Rauman sahahanke kaatuu järjettömänä. Kemi sellutehdas unohdetaan ja vanha tehdas suljetaan muutaman vuoden kuluttua.

 • Rane

  Jaa?

  Jätkä

  Myös 90 % valtion ja kuntien virkamiehistä saa potkut ja he aloittavat kirpputorilla myymään rojujansa.

  Visakallo

  Mihin enää virkamiehiä tarvitaan?

  Kalle Kehveli

  Kreikan tiellä ollaan ja vahvasti. Suurteollisuuden sakatessa, koko yhteiskunta saa kuoliniskun. Toivon mukaan kiinalaiset pelastavat suomen.

  Metsäkupsa

  Kiinassa ei turhia vouhoteta,odotellaan ja toivotetaan puolestani tervetulleiksi investoijiksi maahamme.

  Tolopainen

  Mikä suurteollisuus, paprun teko ei ole kannattanut enää vuosiin. Talous nousee, kun nuokin paprumiehet  alkavat tekemään jotain hyödyllisempää, joka ei kuluta lunnnonvaroja esim. alkavat katsella näyteikkunoita.

  Kalle Kehveli

  Metalliteollisuudellakaan ei mene nyt häävisti, ja sakkaako metsäteollisuuskin pahasti?  Se heijastuu kaikkialle suomessa. Kyllä USA on paska maa.

  jees h-valta

  Kyllä Suomi on ihan yhtä paska maa ja sinne suohon painutaan sosialismin auvossa aivan lähivuoden aikana. Velkaa tehdään älyttömiin junahankkeisiin vaikkei ihmiset sellaisiin enää edes mene. Kyllä autoilun kehitys hoitaa junat takaisin varikolle ja sille ei sossut eikä vassut utopioissaan voi yhtään mitään. Mutta hetkellinen velalla työllistys yritetään nyt runtata läpi kun Rinne on katteettomia pärinöitään höpötellyt.

  kuusessa ollaan

  Tolopainen sen sanoi, paperia ei tarvita entiseen malliin…kunhan euroopan tuhopuun määrät joskus vähenee, sellua pukkaa.

  mehtäukko

  Minkä valtion virkamies ja kenen laskuun tuo ukko raksuttaa? On niin voiton riemuinen omista visioistaan olipa maaseudun tai teollisuuden alasajosta.

  Yhdyn täysin esittettyihin virattomien virkamiesten mitätöimiseen. Hyvässä lykyssä taannehtiva palkan takaisinperintä korkoineen vaikkapa kahdenkymmenen vuoden tyhjästä elätyksestä.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 190)